Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ

O Στέφανος Βασιλειάδης είναι ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας που πλέον είναι 5μελή και έχει νέα μέλη τους Ιορδανίδη, Μιχελινάκη. Αυτό αποφάσισε μεταξύ …

Διάφορα

O Στέφανος Βασιλειάδης είναι ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας που πλέον είναι 5μελή και έχει νέα μέλη τους Ιορδανίδη, Μιχελινάκη. Αυτό αποφάσισε μεταξύ άλλων το ΔΣ της ΕΟΠΕ:…
Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

Εγκρίθηκε το πλάνο της β’ φάσης του διευρυμένου Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών και γυναικών και αποφασίστηκε η διεξαγωγή final four, στις ημερομηνίες 16 και 17 Μαρτίου 2013 για τους άνδρες και 30 και 31 Μαρτίου 2013 για τις γυναίκες.

Εγκρίθηκε η προετοιμασία των εθνικών ομάδων παίδων και κορασίδων εν όψει της συμμετοχής τους στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Επικυρώθηκε η χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Εφαρμογής του κανονισμού αποζημίωσης ερασιτεχνικών σωματείων για αθλητές που υπογράφουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Αποφασίστηκε η κεντρική επιτροπή διαιτησίας να γίνει πενταμελής με πρόεδρο τον Στέφανο Βασιλειάδη και μέλη τους Μανώλη Κάλλη, Βασίλη Αντωνούλη, Σταμάτη Μιχελινάκη και Σάββα Ιορδανίδη.

Ο Μανώλης Κάλλης θα αναλάβει την εποπτεία της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας του μπιτς βόλεϊ, μέλη της οποίας θα είναι οι Βασίλης Ράπτης, Λεμονιά Μουλά και Χρήστος Μπατιανίδης.

Στο πλαίσιο του εθνικού σχεδιασμού μπιτς βόλεϊ, αποφασίστηκε η διαδικασία για την επιλογή προπονητών-συνεργατών.

Πηγή: volleynews.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top