Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη…

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Blue On Air του Web Radio της BlueArena η αίτηση σχηματισμού νέας διοίκησης στον ΓΣ Ηρακλής, είναι έτοιμη και αναμένεται να …

Ερασιτέχνης

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Blue On Air του Web Radio της BlueArena η αίτηση σχηματισμού νέας διοίκησης στον ΓΣ Ηρακλής, είναι έτοιμη και αναμένεται να σταλεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στο Πρωτοδικείο.

Του νέου σχήματος θα ηγηθεί ο Γιάννης Μεσθανεύς, ένας άνθρωπος που βρίσκεται πολλά χρόνια κοντά σε όλα τα τμήματα του Ηρακλή και τώρα θέλει να βοηθήσει ενεργά τον σύλλογο από την θέση του προέδρου.

Στο μεταξύ, με ικανοποίηση έγινε δεκτή η κίνηση του προέδρου της ΠΑΕ, Θεόδωρου Παπαδόπουλου, να καταθέσει στον ΓΣ συνδρομές 20 ετών. Όπως μάλιστα έλεγαν τα στελέχη του ΓΣ αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του κ. Παπαδόπουλου…«αυτή ακριβώς είναι μια κίνηση που καταδεικνύει ότι ο Ηρακλής είναι ένας και αδιαίρετος.

Μια κίνηση που έρχεται ως συνέχεια της απόφασής μας, να αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για αύριο εκδήλωση στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου για την συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Αυτό που προέχει είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος». 

Back to Top