Αναβλήθηκε η εκδήλωση του Ηρακλή

Η εκδήλωση που που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο (29/9) στο Λευκό Πύργο, στο πλαίσιο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, αναβάλλεται, …

Ερασιτέχνης

Η εκδήλωση που που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο (29/9) στο Λευκό Πύργο, στο πλαίσιο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, αναβάλλεται, όπως ανακοίνωση σήμερα ο Ερασιτέχνης. Πάντως όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η γιορτή θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία.

Κλείνοντας, ο Ερασιτέχνης, κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών το Σάββατο (29/9) στο Καυτανζόγλειο, στη πρεμιέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 29/9/2012 εκδήλωση του Γ.Σ Ηρακλή ,στα πλαίσια των γενικότερων εκδηλώσεων «Θεσσαλονίκη 1912-2012» αναβάλλεται. Σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης θα ανακοινωθεί η καινούρια ημερομηνία.

Αυτή η γιορτή μπορεί να περιμένει. Το Σάββατο έχουμε άλλη γιορτή.

Η θέση όλων μας είναι στο γήπεδο. Η ποδοσφαιρική μας ομάδα κάνει μια καινούρια αρχή και θα είμαστε όλοι εκεί. Ο Ηρακλής ενιαίος και δυνατός οφείλει να αντιμετωπίσει τις καινούριες προκλήσεις.

Όλοι μαζί μπορούμε.

Μετά τιμής
Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

Back to Top