Σημασία έχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ, όχι ο αντίπαλος

Ο Ηρακλής θα αντιμετώπιζε αύριο (15/9) την ΑΕΛ 1964. Η απόφαση των Θεσσαλών να μην ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη, κατόπιν πιέσεων που άσκησαν οι οργανωμένοι οπαδοί …

Ηρακλής

Ο Ηρακλής θα αντιμετώπιζε αύριο (15/9) την ΑΕΛ 1964. Η απόφαση των Θεσσαλών να μην ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη, κατόπιν πιέσεων που άσκησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, οδήγησε τους κυανόλευκους στην απόφαση να κλείσουν φιλικό με τον Οδυσσέα Κορδελιού. 

Το όνομα του αντιπάλου, σαφώς και δεν θεωρείται εμπορικό, σε σχέση με την ΑΕΛ 1964. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επηρεάσει τους φίλους του Ηρακλή. Η παρουσία τους στο πρώτο φιλικό της ομάδας στο Καυτανζόγλειο, κρίνεται σημαντική, αφού πέρα από την ηθική στήριξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα, σε μία πολύ δύσκολη εποχή.

Οι τιμές των εισιτηρίων κάθε άλλο παρά αποτρεπτικές είναι και θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι τα έσοδα του φιλικού θα αυξήσουν και τον προϋπολογισμό της διοίκησης για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Και όπως παραδέχονται άπαντες, για να διεκδικήσει ο Ηρακλής την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά με παίκτες ποιότητας. Και οι παίκτες ποιότητας κοστίζουν… 

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top