“Τραγικοί χειρισμοί της Πολιτείας και της ΕΠΟ”

Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού  Γιώργος Ορφανός, μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις», για το θέμα του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας και μεταξύ άλλων κατηγόρησε …

Διάφορα

Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού  Γιώργος Ορφανός, μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις», για το θέμα του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας και μεταξύ άλλων κατηγόρησε ευθέως την πολιτεία και τα θεσμικά όργανα για «τραγικούς χειρισμούς».

Αρχικά ανέφερε: «Τόσο τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου όσο και η πολιτεία χειρίστηκαν τραγικά την κατάσταση. Η υπόθεση έπρεπε να σχεδιαστεί και να δρομολογηθεί και όχι να εξαρτάται από τη διάθεση των ομάδων αν θέλουν τους τρεις. Δεν θυμάμαι όταν έπεσε ο Ηρακλής να τους ρώτησαν…»

Ενώ για τις ομάδες που εμφανίζονται αρνητικές στο ενδεχόμενο να αγωνιστούν οι τρεις στη Football League, ο Γιώργος Ορφανός ανέφερε: «Ποιος θέλει να βάλει επιπλέον ανταγωνισμό εκεί που θεωρεί τον εαυτό του πρωταγωνιστή γιατί ο Ηρακλής δείχνει ότι αν παίξει στην Football League μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο και όχι μόνο ο Ηρακλής αλλά και ο Βόλος και η Καβάλα«, ενώ, συνέχισε, λέγοντας:

«Έπρεπε το θέμα να κλείσει είτε θετικά είτε αρνητικά εδώ και καιρό. Ήταν τραγικοί οι χειρισμοί και ευθύνονται όλοι όσοι το ανέλαβαν…»

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top