Κρύβει παγίδες το κουπόνι, μοίρασε χρήμα ο Μάρει‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ημέρα εθνικών ομάδων με την Ελλάδα να δίνει το δεύτερο παιχνίδι της για τα προκριματικά …

Η πρόταση της ημέρας

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ημέρα εθνικών ομάδων με την Ελλάδα να δίνει το δεύτερο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, αντιμετωπίζοντας τη Λιθουανία. Πάντως, το κουπόνι κρύβει σήμερα αρκετές «παγίδες» και καλό είναι να ποντάρουμε χαλαρά, αφού δεν υπάρχει το «δυνατό» σημείο που θα μας αναγκάζε να… ανοιχτούμε.

Στις σημερινές μας προτάσεις, αρχίζοντας με τα Μονα, που χθες είχαμε 2/2, βρίσκουμε τον «Διπλό» της Αυστραλίας με αντίπαλο την Ιορδανία που προσφέρεται στο 1.67 στην 888 και τον «Άσσο» της Βουλγαρίας με αντίπαλο την Αρμενία που πληρώνει απόδοση 1.73 στην ίδια εταιρεία. Στις «Μπόμπες» στηρίζουμε την Σάο Καετάνο με 30 ευρώ ποντάρισμα και επιλέγουμε το Χ2 στον αγώνα που δίνει μέσα στην έδρα της Αμέρικα Μινέιρο σε απόδοση 2.50 στον William Hill.

Τέλος, με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο tipster μας στο «Τένις» το US Open αφού προέβλεψε σωστά το νικητή του μεγάλου τελικού. Έτσι ο Μάρεϊ δικαίωσε το στοίχημά μας (45 ευρώ) σε απόδοση 3.31 και μας χάρισε καθαρό κέρδος 103.95 ευρώ.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο, και Τένις, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top