«Αυτό το παιχνίδι μας πάει πίσω»

  Η κάκιστη εικόνα του Ηρακλή στο σημερινό φιλικό και η ήττα από τον Βατανιακό, προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων  προς το πρόσωπο του Γιώργου Στράντζαλη, …

Ηρακλής
 
Η κάκιστη εικόνα του Ηρακλή στο σημερινό φιλικό και η ήττα από τον Βατανιακό, προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων  προς το πρόσωπο του Γιώργου Στράντζαλη, ενώ και οι άνθρωποι της διοίκησης έφυγαν απογοητευμένοι, από την εξέλιξη του παιχνιδιού.  
 
Ο ίδιος ο τεχνικός του Ηρακλή ωστόσο, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τους λόγους της βαριάς ήττας τόνισε: «Υπάρχει μια απίστευτα εκνευριστική κατάσταση σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωαγωνιστικά, η οποία οφείλεται κυρίως σε όλα αυτά που περνάμε όλο αυτό το διάστημα. Θεωρώ ότι αυτό, σε ένα πολύ σημαντικό βαθμό, επηρεάζει και το αγωνιστικό τμήμα. Το αποτέλεσμα, σίγουρα είναι πολύ αρνητικό για την ομάδα μας. Αν λάβουμε υπόψη ότι ο Ηρακλής, έδωσε πολλά φιλικά μέχρι σήμερα για να βρούμε ρυθμό, θα διαπιστώσουμε ότι πολλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν αντιληφθεί την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα.  
 
Μας προβληματίζει και το σκορ, αλλά θεωρώ ότι το μεγάλο αρνητικό του σημερινού παιχνιδιού, είναι ότι δείξαμε μια ηττοπάθεια. Από την στιγμή που ισοφαρίσαμε σε 2-2 δυστυχώς δεχτήκαμε άλλα δύο τέρματα. Υποχρέωσή μας, είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να δώσουμε μεγαλύτερο θάρρος σε κάποια παιδιά, αν και δεν θα πρέπει να περιμένουν για δείξουν από μόνοι τους, τι αξίζουν. Ότι δικαιούνται να βρίσκονται στο ρόστερ του Ηρακλή». 
 
Για τα ατομικά λάθη που έγιναν στην άμυνα είπε: «Δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε μια προσπάθεια. Το σημερινό παιχνίδι μας πάει πίσω. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Θεωρώ όμως, ότι ίσως αυτή η σφαλιάρα που δεχτήκαμε σήμερα, να μας κάνει να βελτιώσουμε την συμπεριφορά μας και το αγωνιστικό μας πάθος». 
 
Σε ερώτηση για τις γρήγορες αλλάγές, ο Γιώργος Στράντζαλης δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για την παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών του: «Ναι οι αλλαγές έγιναν για καθαρά αγωνιστικούς λόγους και για να μεταδώσουμε το μήνυμα σε κάποιους ότι όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι βασικός πρέπει να τα δίνεις όλα. Ήθελα να κρατήσω την ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησα μέχρι το 70’ και να μην κάνω ούτε μία αλλαγή. Έχουμε όμως εκνευρισμό και αυτός ο εκνευρισμός έχει πολλές αιτίες. Μία από αυτές έχει να κάνει με όλα αυτά που συμβαίνουν σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούμε φέτος. Αυτό το πράγμα, αγγίζει πολύ το αγωνιστικό τμήμα. Το δεύτερο σκέλος αφορά το γεγονός ότι όλο αυτό μας πήγε πίσω».
 
Όσο για την ανησυχία που προκαλεί εμφάνιση; Ο προπονητής του Ηρακλή είπε: «Ναι είναι ανησυχητική, αλλά είναι και αναστρέψιμη. Δεν πανικοβαλλόμαστε. Είναι προτιμότερο να γίνονται λάθη στο τέλος της προετοιμασίας, παρά στους επίσημους αγώνες. Θα τα συζητήσουμε και θα τα δουλέψουμε όλα. Για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην άνοδο. Η ομάδα έκανε κάποιες προσθήκες ποιοτικές, αλλά αυτά τα παιδιά είναι ακόμη πίσω». 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top