Προβάδισμα στις έδρες

Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια της BlueArena. Πολύ κακή η χθεσινή ημέρα. Μέσα στο γενικό χαμό , χαθήκαμε φυσιολογικά και μεις. Είμασταν καλοί στις προσεγγίσεις των σημείων, …

Η πρόταση της ημέρας

Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια της BlueArena.

Πολύ κακή η χθεσινή ημέρα. Μέσα στο γενικό χαμό , χαθήκαμε φυσιολογικά και μεις. Είμασταν καλοί στις προσεγγίσεις των σημείων, αλλά να , για ακόμη μια φορά πέσαμε στο τείχος των ισοπαλιών, τουλάχιστον σε 2 σημεία όπου θα μπορούσαμε να αποκομίσουμε κάποια κέρδη.Συνεχίζουμε και πάμε στα σημερινά.

Jonkoping vs Varbergs (1)

Δεν έχουν ξεμπερδέψει τελείως από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας και οι δύο ομάδες, καθώς αμφότερες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από της επικίνδυνες θέσεις. Ψιλό-εκτός φόρμας και οι δύο, αλλά καλύτερη εντός έδρας σε σχέση με την Varbergs είναι η Jonkoping. Οι γηπεδούχοι είναι πιο δυνατοί μέσα στο σπίτι τους και είναι πιο έμπειροι στη κατηγορία σε τέτοια παιχνίδια. Λόγο εμπειρίας, λόγο ανάγκης βαθμών, αλλά και για το λόγο το ότι η Jonkoping είναι καλή εντός, θα πάω προς τον άσο σε απόδοση (2,05).

Degerfors vs Falkenbergs (1)

Σε καλύτερη γενική κατάσταση η γηπεδούχος Degerfors η οποία παραμένει για 6 σερί παιχνίδια αήττητη. Ενώ εντός έδρας δε, μετρά μόλις 1 ήττα στα τελευταία 7 παιχνίδια. Από την άλλη η Falkenbergs δείχνει να μην είναι σε καλή φόρμα, και προέρχεται από 7 παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς νίκη. Επιλογή ο άσος της Degerfors σε απόδοση (2,25).

Lens vs Ange (1)

Αήττητη παραμένει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Lens. Με 4 ισοπαλίες όμως και 1 νίκη. Από την άλλη πολύ κακό το ξεκίνημα της Ange, αν και άρχισε με 2 νίκες, αυτή την στιγμή μετρά 3 σερί ήττες. Λόγο έδρας και καλύτερης κατάστασης της Lens, το παιχνίδι για εμένα γέρνει προς τον άσο. Σε απόδοση (2,30) θα παίξω Lens.

Livorno vs Padova (1)

Με νίκη ξεκίνησε η Livorno, και με ήττα η Padova. Από την περσινή χρονιά η φιλοξενούμενη ομάδα μετρά 15 αγώνες χωρίς νίκη. Ενώ και εκτός έδρας σταμάτησε το περσινό πρωτάθλημα με πολλές ήττες. Έχω την εντύπωση πως θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι γι αυτήν. Με τον άσο του Livorno σε απόδοση (2,50) θα πάω , καθώς βρίσκω την απόδοση ελκυστική για τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Quilmes vs Argentinos Juniors (1)

Αν δει κάποιος το γενικό πινακάκι της φόρμας των δύο ομάδων, και την γενική παράδοση που επικρατεί στο ζευγάρι, θα καταλάβει γιατί πηγαίνω στον άσο της Quilmes. Σε απόδοση (2,20) θα προτιμήσω την Quilmes.

Στη σούμα: Jonkoping (2,05) – Degerfors (2,25) – Lens (2,30) – Livorno (2,50) – Quilmes (2,20).

Καλά να περνάτε, τα σέβη μου …

Σχετικά Άρθρα

Back to Top