Χαμόγελα Στράντζαλη, γκολάρα Τσιλιανίδη (video)

Με τον Γιώργο Στράντζαλη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση που περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα διάρκειας μισής ώρας.  Δεν ήταν λίγες οι …

Ηρακλής

Με τον Γιώργο Στράντζαλη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση που περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα διάρκειας μισής ώρας. 

Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ο Έλληνας τεχνικός επιβράβευσε τους παίκτες του για την παρουσία τους στο δίτερμα, στο οποίο σημειώθηκαν ορισμένα εντυπωσιακά γκολ, με κορυφαίο αυτό που πέτυχε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. 

Ο νεαρός επιθετικός του Ηρακλή νίκησε τους πάντες στον αέρα και με εντυπωσιακή διαγώνια κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Φιρινίδη. Ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, το οποίο ο Στράντζαλης μέτρησε για “διπλό”, λόγω της σπάνιας ομορφιάς του, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον παίκτη.

Ο Στράντζαλης δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την εικόνα που βγάζουν οι παίκτες του τόσο στις καθημερινές προπονήσεις, όσο και στα δύο φιλικά που έδωσε η ομάδα μέχρι στιγμής.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΤΕΡΜΑ

http://www.youtube.com/watch?v=06f9M-A6qX4

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top