Λιόλιος στη BlueArena: “Ολοι θα πρέπει να καταλάβουν τι σημαίνει Ηρακλής”

Ο Νίκος Λιόλιος, ήρθε στον Ηρακλή χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, έχει όμως στόχο να μείνει για πολλά χρόνια. Ο νεαρός μέσος, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του …

Συνεντεύξεις

Ο Νίκος Λιόλιος, ήρθε στον Ηρακλή χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, έχει όμως στόχο να μείνει για πολλά χρόνια. Ο νεαρός μέσος, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Στράντζαλη με τον οποίο συνεργάστηκαν στη Ρόδο, έδωσε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως παίκτης του Ηρακλή, στη BlueArena και μίλησε για την μέχρι τώρα προετοιμασία, τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και το κατά πόσο επηρεάζει την ομάδα το θέμα με την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο Ηρακλής.

– Πως αισθάνεσαι που ανήκεις σε μία ομάδα σαν τον Ηρακλή;

«Είναι τιμητικό για μένα και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, αλλά και τυχερός που ανήκω σε μία ομάδα όπως ο Ηρακλής. Μία βόλτα από τη Μίκρα, αρκεί για να καταλάβει ο καθένας πόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα είναι ο Ηρακλής».

– Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για την φετινή χρονιά;

«Οι δικοί μου οι στόχοι αρχικά είναι ίδιοι με της ομάδας. Δηλαδή να είμαστε πρωταθλητές σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστούμε. Ωστόσο, αυτό που θέλω για εμένα είναι να καθιερωθώ στην ομάδα, καθώς για μένα ο Ηρακλής είναι το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, άρα αυτό θα επιζητήσω μέσα από την σκληρή δουλειά».

– Το γεγονός ότι ο κ. Στράντζαλης σε γνώριζε από τη κοινή θητεία σας στη Ρόδο και σε επέλεξε και στον Ηρακλή σου δημιουργεί κάποιο άγχος επιπλέον ή σε χαροποιεί;

«Το γεγονός αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς το γεγονός ότι ο προπονητής μου δείχνει εμπιστοσύνη, είναι κάτι που με γεμίζει με ασφάλεια. Εγώ αυτό που θέλω από την πλευρά μου είναι να ανταπεξέλθω με τη σειρά μου στις μεγάλες απαιτήσει που έχει η ομάδα και να φτάσουμε στους στόχους μας».

– Βρισκόμαστε περίπου στην 20η μέρα της προετοιμασίας. Πως εξελίσσεται αυτή μέχρι τώρα;

«Είμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας, όμως ήδη γίνεται πάρα πολύ δουλειά και υπάρχει πολύ όρεξη τόσο από το τεχνικό τιμ, όσο και από τους ποδοσφιαριστές. Υπάρχει μεγάλη δίψα για να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως η ομάδα με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα είναι απόλυτα έτοιμοι».

– Την δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ηρακλής βρίσκεται στη Football League 2, έστω και έτσι όμως εσύ που ζεις την ομάδα από μέσα, αποτελεί την ιδανική ομάδα για να δουλέψει ένας ποδοσφαιριστής όπως πρέπει;

«Μπορεί η ομάδα αυτή τη στιγμή να είναι στη Football League 2 μία κατηγορία που δεν αρμόζει στην ιστορία του, αλλά για όλους εμάς που ζούμε καθημερινά μέσα σε αυτήν αντιλαμβανόμαστε ότι όλα λειτουργούν στα πρότυπα της Σούπερ Λιγκ. Και σίγουρα είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να δουλέψει ένας ποδοσφαιριστής όπως πρέπει».

– Η γενικότερη στασιμότητα που παρατηρείται σχετικά με ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα, επηρεάζει εσάς τους παίκτες;

«Όχι, ιδιαίτερα. Το θέμα αυτό το χειρίζεται η διοίκηση. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας που είναι οι προπονήσεις. Αυτό που ξέρουμε όλοι πολύ καλά είναι σε ποια ομάδα είμαστε. Και ο Ηρακλής είναι ο Ηρακλής όπου και αν αγωνίζεται. Βέβαια, αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν αυτοί που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του ποδοσφαίρου. Εμείς περιμένουμε, χωρίς όμως να επηρεαζόμαστε από την περιρέουσα ατμόσφαιρα».

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top