ΣΧΟΛΙΟ: Υπάρχει κι άλλη οδός…

Στον Ηρακλή προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους, αλλά όσο περνούν οι ημέρες φαίνεται ότι το κάνουν βαδίζοντας προς την λανθασμένη κατεύθυνση. Οι «κυανόλευκοι» έχοντας …

Στον Ηρακλή προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους, αλλά όσο περνούν οι ημέρες φαίνεται ότι το κάνουν βαδίζοντας προς την λανθασμένη κατεύθυνση. Οι «κυανόλευκοι» έχοντας αδικηθεί όσο καμία άλλη Ελληνική ομάδα, επιδιώκουν τη δικαίωση τους μέσω του προβιβασμού τους σε κάποια ανώτερη κατηγορία και καλά κάνουν.

Ωστόσο η δικαίωση αυτή δεν είναι απαραίτητο να έρθει μέσω της τροποποίησης κάποιων κανονισμών σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα αγωνιστούν στη Football League κτλ. To αντίθετο μάλιστα…

Ο ασφαλέστερος και γρηγορότερος δρόμος για την επιστροφή του Ηρακλή εκεί όπου αυτός ανήκει, είναι η πιστή εφαρμογή των κανονισμών και των διατάξεων που ισχύουν.

Με λίγα λόγια οι «κυανόλευκοι» μπορούν να δικαιωθούν χωρίς… χάρες από την πολιτεία και τους φορείς του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αν λοιπόν στον Ηρακλή θέλουν να δικαιωθούν, αυτό το οποίο πρέπει να κάνουν είναι να απαιτήσουν την πιστή εφαρμογή των κανονισμών σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες οι οποίες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ώστε να πάρουν την έγκριση της Ε.Ε.Α.

Ήδη ο αριθμός των συγκεκριμένων ομάδων από τη Superleague είναι μεγάλος και αν σε αυτές, προστεθούν οι ομάδες από τη Football League, τότε το σύνολο των ΠΑΕ που θα χάσουν τη θέση τους στα επαγγελματικά πρωταθλήματα θα είναι ικανό να φέρει τον Ηρακλή, αυτόματα στη Football League.

Άλλωστε το επιχείρημα όσων ΠΑΕ αρνήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, την άνοδο του Ηρακλή στη Football League, είναι σε πλήρη ταύτιση με αυτό το οποίο θα πρέπει να προβάλουν οι «κυανόλευκοι»… Ότι υπάρχουν κανονισμοί και διατάξεις οι οποίες δεν μπορούν να τροποποιηθούν και ότι αν συμβεί αυτό χωρίς απόλυτη ομοφωνία υπάρχει ο κίνδυνος ενστάσεων.

-Ο Δημοσθένης Μωυσιάδης είναι ρεπόρτερ του Ηρακλή στην εφημερίδα “Σπορ του Βορρά”

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top