Ποντάρουν στην επιχορήγηση

  Έχει επισημανθεί εδώ και αρκετούς μήνες από πολλές και διαφορετικές πηγές, ότι οι ομάδες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, είναι αρκετές.    Αυτές οι ομάδες λοιπόν, σύμφωνα …

Διάφορα
 
Έχει επισημανθεί εδώ και αρκετούς μήνες από πολλές και διαφορετικές πηγές, ότι οι ομάδες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, είναι αρκετές. 
 
Αυτές οι ομάδες λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν εναποθέσει όλες τους τις ελπίδες στην έξτρα επιχορήγηση που έχει τάξει ο υφυπουργός Αθλητισμού,Γιάννης Ιωαννίδης στις ομάδες, προκειμένου να αποδεχθούν την συμμετοχή του Ηρακλή, του Ολ. Βόλου και της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Football League. 
 
Ενδεικτικό μάλιστα της κατάστασης που επικρατεί είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, goalpost.gr, για την Αναγέννηση Γιαννιτσών. 
 
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: 
 
“Προβλήματα με οφειλές προς ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζει η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Αν και τα χρήματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν είναι πολλά, εντούτοις αν δεν βρεθούν η ομάδα των Γιαννιτσών θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και μάλιστα…σύντομα.
 
Η επιπλέον χρηματοδότηση του ΟΠΑΠ, αν τελικά δοθεί στις ομάδες της Football League και Football League 2, φαντάζει σαν “μάννα εξ ουρανού” για την Αναγέννηση Γιαννιτσών και γενικότερα για ομάδες με… αντίστοιχα οικονομικά προβλήματα.
 
Κι όταν αναφερόμαστε για επιπλέον χρηματοδότηση του ΟΠΑΠ εννοούμε φυσικά το “μπόνους” για τη συμμετοχή των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στη Football League…”

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top