Άκρως Βραζιλιάνικα‏

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena. Στα προχθεσινά Δευτεριάτικα Σουηδικά, το παλέψαμε όσο μπορούσαμε, τα ισοφαρίσαμε, γυρίσαμε την Μάλμε, αλλά στα υπόλοιπα δύο μας έφαγαν οι …

Η πρόταση της ημέρας
Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena. Στα προχθεσινά Δευτεριάτικα Σουηδικά, το παλέψαμε όσο μπορούσαμε, τα ισοφαρίσαμε, γυρίσαμε την Μάλμε, αλλά στα υπόλοιπα δύο μας έφαγαν οι ισοπαλίες. Σε ένα πρόγραμμα 7 αγώνων όπου κάθισαν 6 ισοπαλίες.
 
Πάμε να δούμε τώρα μερικά Βραζιλιάνικα σημεία.
 
Figuirense vs Internacional  (2) Τελείως εκτός φόρμας η γηπεδούχος ομάδα, την οποία έχει πάρει η κάτω βόλτα καθώς συμπλήρωσε 3 σερί ήττες, και 13 παιχνίδια σερί χωρίς νίκη. Τα είπαμε και προχτές καθώς πρόκειται ίσως αυτή την στιγμή την ομάδα με την χειρότερη φόρμα. Από την αρχή της χρονιάς οι ειδικοί στη Βραζιλία είχανε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ακόμα και του πρωταθλήματος την ομάδα της Internacional, η οποία δεν ξεκίνησε καλά, αλλά τώρα δείχνει σιγά-σιγά εμφανή σημάδια βελτίωσης. Βρίσκεται σε καλή γενική αγωνιστική κατάσταση, καθώς σε 12 παιχνίδια μετρά μόλις 2 ήττες. Δίκαιο φαβορί στο ζευγάρι η Internacional είναι καλύτερη σαν ομάδα και είναι σε καλή φόρμα. Επιλογή το διπλό της Internacional σε απόδοση (2,50).
 
Vasco da Gama vs Botafogo (1) Η γενική φόρμα των ομάδων, η δύναμη της έδρας, αλλά και η παράδοση, με οδηγούν στον άσο της Vasco da Gama. Θεωρώ εξαιρετική την απόδοση στο (2,20) και ήδη έχει προτιμηθεί.
 
Nautico vs Coritiba (1) Φαίνεται πως τα συνεχή παιχνίδια και η απογοήτευση από τον τελικό του κυπέλλου, έχουν επηρεάσει αρνητικά την ομάδα της  Coritiba, η οποία έχει χάσει την φρεσκάδα της. Παραμένει χωρίς νίκη για 5 σερί παιχνίδια, και μάλιστα εκτός έδρας προέρχεται από 6 ανεπιτυχή αποτελέσματα. Βάσει της γενικής εικόνας των δύο ομάδων, βάσει της καλής συμπεριφοράς στα εντός της Nautico, όπως επίσης και κάποιων ισχυρών στατιστικών δεδομένων που συνοδεύουν την αναμέτρηση, πηγαίνω προς το άσο. Επιλογή ο άσος της Nautico σε απόδοση (2,30).
 
Atletico Goinense vs Sao Paulo (2) Ίσως τελικά η Atletico Goinense να είναι η χειρότερη ομάδα στη Βραζιλία από την  Figuirense, καθώς σε 11 παιχνίδια μετρά μόλις μετά βίας, 1 νίκη. Στα τελευταία 10 μετρά 9 ήττες. Την Sao Paulo την προτιμήσαμε και μας δικαίωσε την περασμένη αγωνιστική και μας έστειλε στο ταμείο. Δίκαιο φαβορί χωρίς αμφισβήτηση, είναι πολύ καλύτερη ομάδα, και βρίσκεται σε καλή σχετική φόρμα. Σε απόδοση (2,20) η  Sao Paulo θα είναι μέσα στις σημερινές επιλογές της στήλης.
 
Στη σούμα : Internacional (2,50) – Vasco da Gama (2,20) – Nautico (2,30) – Sao Paulo (2,20).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top