Σουηδικά φαβορί

Μια χαρά σε γενικές στα χθεσινά, καθώς πέρασε η 4άδα, αλλά μας στέρησε το απόλυτο η Stromgotset. Πάμε τώρα στα σημερινά εκεί όπου θα ασχοληθούμε …

Η πρόταση της ημέρας

Μια χαρά σε γενικές στα χθεσινά, καθώς πέρασε η 4άδα, αλλά μας στέρησε το απόλυτο η Stromgotset. Πάμε τώρα στα σημερινά εκεί όπου θα ασχοληθούμε χαλαρά με μερικά Σουηδικά σημεία.

Gais vs Malme (2) Από άποψη φόρμας και διαφοράς ομάδων σαν ποιότητα υλικού, αλλά και στόχων στο πρωτάθλημα, η Malme είναι δίκαιο φαβορί στην αναμέτρηση. Απουσίες έχουν και οι δύο ομάδες για τον σημερινό αγώνα, αλλά θεωρώ πως η απουσίες της γηπεδούχου ομάδας, γέρνουν την πλάστιγγα προς το διπλό. Σε απόδοση (2,05) έχει τύχη η Malme.

Norrkoping vs Djurgardens (1) Σε συμπαθητική κατάσταση και οι δύο ομάδες. Με πολλές ισοπαλίες όμως κυρίως για την φιλοξενούμενη ομάδα. Δύσκολο και ζόρικο παιχνιδάκι, αλλά λόγω έδρας ένα μικρό προβάδισμα το έχει η Norrkoping. Αν ξεφύγει το παιχνίδι από την ισοπαλία, περισσότερο προς τον άσο τον βλέπω παρά προς το διπλό. Επιλογή ο άσος της Norrkoping σε απόδοση (240).

Hammarby vs Jokopings (1) Μεγάλη απώλεια για την Jokopings η φυγή του καλύτερου της παίκτη – σκόρερ Χργκότα ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Γερμανία και την ομάδα της Γκλάντμπαχ. Επίσης σήμερα θα λείψει λόγο τραυματισμού και ο άλλος βασικός επιθετικός, και έτσι θα εμφανιστεί τουλάχιστον πριν το παιχνίδι, επιθετικά ”ξεδοντιασμένη ”. Προς τον άσο και εδώ γέρνει το παιχνίδι, λόγο της έδρας και των απωλειών της φιλοξενούμενης ομάδας. Σε απόδοση (1,90) ίσως να αξίζει.

Από τα 3 πιο πάνω σημεία, αν θα κρατούσα τα 2 πιο ζεστά για σήμερα , αυτά θα ήτανε σε δυάδα : Malme (2,05) – Norrkoping (2,40) και μετά σαν τρίτο σημείο την Hammarby.

Καλά να είστε, τα σέβη μου ….

Σχετικά Άρθρα

Back to Top