Νέο σωσίβιο: Εφευρίσκουν την “προσωρινή” φορολογική ενημερότητα

Την ώρα που χιλιάδες συνάνθρωποί μας, δίνουν μάχη να κρατήσουν “ζωντανές” τις επιχειρήσεις τους, την ώρα που κάποιοι άλλοι μη αντέχοντας το βάρος των χρεών …

Την ώρα που χιλιάδες συνάνθρωποί μας, δίνουν μάχη να κρατήσουν “ζωντανές” τις επιχειρήσεις τους, την ώρα που κάποιοι άλλοι μη αντέχοντας το βάρος των χρεών αυτοκτονούν, την ώρα που ορισμένοι οδηγούνται στη φυλακή για οφειλούμενα μικροποσά προς το Δημόσιο, η Πολιτεία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μία ακόμη ρύθμιση (από το πουθενά) προκειμένου να σώσει από τον υποβιβασμό τις υπερχρεωμένες ομάδες της Superleague.

Στο πλαίσιο αυτό και με την υποστήριξη του Γιάννη Ιωαννίδη (που προφανώς έχει ξεχάσει στο χρονοντούλαπο της προεκλογικής του καμπάνιας, τα όσα έλεγε για τον Ηρακλή και τα δίκαια αιτήματά του) αλλά και του υπουργείου Οικονομικών (πάντα), το κράτος είναι έτοιμο να κάνει δεκτό το αίτημα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, που αφορά την εξασφάλιση “προσωρινής” (!!!) φορολογικής ενημερότητας.

Και αυτό διότι ο αξιότιμος υφυπουργός Αθλητισμού, θεωρεί ότι ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος, ο Άρης και ο ΟΦΗ δεν θα πρέπει να λείπουν από το φετινό πρωτάθλημα. Προφανώς ο ίδιος ο κ. Ιωαννίδης, ξέχασε, ότι πέρσι ο Ηρακλής την πλήρωσε για χρέη πολύ μικρότερα, από αυτά που καλούνται να ξεπεράσουν οι τέσσερις προαναφερθέντες ομάδες.

Και κάτω να τα βάλει κάποιος, πως μπορεί να εξισώσει τα χρέη ύψους 23εκ. ευρώ που οφείλει η ΑΕΚ στην Εφορία με αυτά που χρωστούσε πέρσι η ΠΑΕ Ηρακλής ή να συγκρίνει την προσφυγή του Νέρι Καστίγιο για παράδειγμα που ζητά 1,4 εκ. ευρώ από τον Άρη με τα μόλις 3.000 ευρώ για τα οποία έκανε προσφυγή ο Γιάντσης;

Και αλήθεια κ. Ιωαννίδη. Το θέμα του Ηρακλή είναι επέμβαση στο περίφημο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ (για το οποίο τόσο πολύ ανησυχείτε τελευταία με βάση το θέμα της αναδιάρθρωσης), ενώ η σκανδαλώδη ρύθμιση δεν είναι; Αν ναι, τότε μάλλον έχετε περίεργη θεώρηση για την λέξη “επέμβαση” και την λέξη “αυτοδιοίκητο”.

Λοιπόν το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Ουδείς πολιτικός από εδώ και πέρα, που δεν σέβεται τον Ηρακλή και το αίτημά του για πλήρη αποκατάσταση της αδικίας δεν θα περνάει στο απυρόβλητο, από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχεται.

Όλοι εσείς που μάθατε τόσα χρόνια να μοιράζετε “θα” και ψέμματα στον κόσμο, να παίζετε μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του Ηρακλή και των ανωνύμων πολιτών, ήρθε η ώρα να κόψετε μια και καλή αυτό το κακόγουστο αστείο και να περάσετε στις πράξεις…

Οι πρόσφατες εκλογές, θα πρέπει να αποτελούν οδηγό για όλους εσάς που προεκλογικά είστε λαλίστατοι και μετά…εξαφανίζεστε από προσώπου γης. Διότι ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα, ήταν ο καθρέφτης της συντριβής, όλων όσων επέλεξαν να τα βάλουν με τον Ηρακλή.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top