Ζεχερλής: «Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις»

Ένα από τα νέα πρόσωπα στον Ηρακλή είναι ο Σπύρος Ζεχερλής. Ο 24χρονος πλέι μέικερ παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες …

Ηρακλής

Ένα από τα νέα πρόσωπα στον Ηρακλή είναι ο Σπύρος Ζεχερλής. Ο 24χρονος πλέι μέικερ παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες τα προηγούμενα χρόνια έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά σε ICBS, Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, Μακεδονικό, Θερμαϊκό Φλογητών, Πανεδεσσαϊκό και Αναγέννηση/Φλόγας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στη περιφέρεια των κυανόλευκων.

Ο Ζεχερλής λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή προπόνηση, μίλησε στη «Bluearena» για τη νέα σελίδα που ανοίγει στη καριέρα του. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στο δυναμικό του Ηρακλή γιατί είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Σε καμία περίπτωση δεν του αξίζει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αφού ανήκει στην Α1.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο σύλλογο έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια να κάνουν μία νέα αρχή για να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που του αξίζει. Εγώ από τη μεριά μου θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα να φέρει εις πέρας το στόχο της».

Σχετικά Άρθρα

Ο Ηρακλής “μπαίνει” δυνατά για τη διοργάνωση του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη!

Μπάσκετ

Back to Top