“Εκανα το μεγαλύτερο άλμα στη καριέρα μου”

O Νίκος Λιόλιος φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή τόνισε πως ο …

Ηρακλής

O Νίκος Λιόλιος φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή τόνισε πως ο Ηρακλής είναι φτιαγμένος για πρωταθλητισμό και πρόσθεσε πως ο «Γηραιός» αποτελεί ένα σκαλί παραπάνω για την καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά δήλωσε: «Ήμουν 7 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Με έστειλαν δανεικό στην Καβάλα και συνέχισα στο ΡΟΥΦ. Είναι πρόκληση για εμένα ο Ηρακλής με τόσο κόσμο και με μεγάλες απαιτήσεις».

Στη συνέχεια σημείωσε αναφερόμενος στον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και είναι σκαλί παραπάνω για την καριέρα μου. Ο Ηρακλής πάει για πρωταθλητισμό είτε είναι στη Γ είτε στη Β. Ήταν μεγάλη αδικία αυτό που έγινε, δεν του άξιζε. Ανήκει στη Superleague».

Για την εμπειρία που διαθέτει: «Έχω παίξει στη Football League 2 και είναι προθάλαμος για τη Superleague. Είναι καλό σχολείο. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δουλέψω πολύ, θα έχω κάτω το κεφάλι και θα κάνουμε πρωταθλητισμό».

Στον επίλογό του σχολίασε: «Ο Ηρακλής έχει δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο. Αύριο η προπόνηση θα γίνει με κόσμο και τα χρήματα θα δοθούν σε ένα παιδί που πάσχει από λευχαιμία».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top