Προτίμηση στις φορμαρισμένες

Xαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά όσο αφορά από θέμα υγείας. Αυτό είναι το βασικότερο, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. …

Η πρόταση της ημέρας

Xαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena.

Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά όσο αφορά από θέμα υγείας. Αυτό είναι το βασικότερο, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Πολλή ζέστη και πάρα πολύ υγρασία μας δυσκολεύουν λιγάκι, αλλά θα το παλέψουμε. Πάμε τώρα ευθύς αμέσως στο νταλκά μας να δούμε τι θα παίξουμε για σήμερα ημέρα Σάββατο.

Jaro vs Haka (2) Καθηλωμένη στη τελευταία θέση του πίνακα βρίσκεται η γηπεδούχος Jaro, με απολογισμό σε 15 παιχνίδια να μετρά, 3 νίκες 4 ισοπαλίες και 8 ήττες. Έχει 12 γκολ ενεργητικό και κατέχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Εντός έδρας μετρά 2-1-4 με απολογισμό τερμάτων 4-9. Σε κάπως καλύτερη μοίρα δείχνει να είναι η Haka, όχι πως είναι και τίποτα ιδιαίτερο, αλλά σε σχέση με την αντιπαλό της και σε καλύτερη φόρμα είναι, και πιο ψηλά στη βαθμολογία βρίσκεται. Στα τελευταία 6 παιχνίδια μετρά 4 νίκες και 2 ήττες. Σε επίπεδο παράδοσης σε παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας η Haka μετρά 20 νίκες 3 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες. Με πολύ μεγάλο ρίσκο όπως άλλωστε όλες οι επιλογές της στήλης, θα πάω στο διπλό της Haka σε απόδοση (3,00).

Inter Turku vs Helsinki (2) Δεν βρίσκονται και στη καλύτερη τους φόρμα και οι δύο ομάδες. Σε λιγάκι πιο καλή φόρμα αυτή την στιγμή είναι τοHelsinki. Αν και δεν είναι τόσο δυνατή εφέτος η ομάδα από την πρωτεύουσα, εν τούτοις παραμένει στην πρώτη θέση από το ξεκίνημα σχεδόν την σαιζόν. Με 3 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια η Inter Turku και εκτός αγωνιστικής φόρμας τον τελευταίο καιρό. Λόγο το ότι τοHelsinki βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα, και λόγο της εκπληκτικής παράδοσης που διαθέτει, θα δώσω ένα ελαφρύ προβάδισμα στο διπλό σε απόδοση (2,60).

Honefoss vs Brann (1) Ανύπαρκτη εντελώς στα εκτός έδρας παιχνίδια παρουσιάζεται η Brann, με 5 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια της. Δυνατή εντός έδρας η Honefoss με καλή παράδοση και με καλή γενική στατιστική στο παιχνίδι. Σε απόδοση (2,10) αξίζει προσοχής. Επιλογή σε απόδοση 2,10 θα επιλέξω τον άσο της Honefoss.

Club De Regatas vs America Natal (2) Σε πολύ καλή φόρμα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος βρίσκεται η America Natal , με 6 νίκες σε 8 παιχνίδια είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας. Είναι από της ομάδες που δείχνουν πολύ καλά δείγματα γραφής, και φαίνεται πως θα διεκδικήσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Βραζιλίας. Δίκαιο φαβορί και με καλή απόδοση στη τιμή του διπλού η φιλοξενούμενη ομάδα, έχει προβάδισμα για την νίκη. Δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση το διπλό, αλλά όπως και να γίνει βάσει της αγωνιστικής εικόνας των ομάδων μέχρι τώρα, η America Natal είναι πιο κοντά στη νίκη. Σε απόδοση (2,50) θα επιλέξω το διπλό.

Dallas vs San Jose (2) Στην πρώτη θέση της γενικής βαθμολογίας, και στην πρώτη θέση της περιφέρειας της το San Jose, με 2 ήττες μόλις σε 12 παιχνίδια. Παρά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής παραμένει αυτή την στιγμή η πιο δυνατή ομάδα. Το Dallas σε 12 παιχνίδια δεν έχει σταυρώσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ και εντός έδρας παραμένει επίσης χωρίς νίκη για 7 σερί παιχνίδια. Παράδοση, φόρμα, και γενική αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, χρήζουν δίκαια φαβορί το San Jose. Σε απόδοση (2,50) το διπλό θα είναι στις επιλογές της στήλης.

Στη σούμα: Haka (3,00) – Helsinki (2,60) – Honefoss (2,10) – America Natal (2,50) – San Jose (2,50).

Καλά να είστε και καλά να περνάτε, τα σέβη μου …

Σχετικά Άρθρα

Back to Top