Σκανδιναβικά, κύπελλο Τουρκίας, και Segunda Division

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena. Πολύ μεγάλο το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, κυρίως με πολλά Σκανδιναβικά παιχνίδια. Πάμε εν τάχει να δούμε μερικά σημεία για σήμερα. Lahti  vs  Turku (2) Αν …

Η πρόταση της ημέρας

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena.

Πολύ μεγάλο το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, κυρίως με πολλά Σκανδιναβικά παιχνίδια. Πάμε εν τάχει να δούμε μερικά σημεία για σήμερα.

Lahti  vs  Turku (2)

Αν και ξεκίνησε καλά την χρονιά η Lahti , εν τούτοις μέχρι στιγμής η συνέχεια δεν είναι καθόλου μα καθόλου, καλή. Καθώς μετρά πλέον 4 σερί ήττες. Πολύ κακή στον αμυντικό τομέα , αφού έχει δεχτεί 15 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της. Ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου η Turku, η οποία ξεκίνησε με ήττα στην πρεμιέρα, αλλά αυτή την στιγμή όμως παραμένει αήττητη για 5 σερί παιχνίδια, με 4 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία. Ανώτερο και πιο συμπαγές σύνολο η Turku, είναι δίκαια το φαβορί του αγώνα. Επιλογή το διπλό τηςTurku, σε απόδοση (2,00).

Kalmar  vs  Helsinborgs  (2)

Βάσει υλικού, φόρμας ομάδων και στόχων που έχουν θέσει οι δύο αντίπαλοι στο πρωτάθλημα, ηHelsinborgs είναι δίκαια το φαβορί του αγώνα. Όπως και να το κάνουμε, η φιλοξενούμενη ομάδα είναι ανώτερο σύνολο. Μου αρέσει η απόδοση στο διπλό, και θα το προτιμήσω. Η  Kalmar δείχνει να έχει πρόβλημα στα εντός έδρας παιχνίδια, καθώς στα τελευταία 5, μετρά μόλις 1 νίκη. Δίκαιο φαβορί η Helsinborgs, θα επιλέξω το διπλό σε απόδοση (2,40).

Orebro  vs AIK   (2)

Δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα η Orebro, και η οποία μάλιστα μετρά 4 σερί ήττες. Με τραγικά ποσοστά σε άμυνα και επίθεση. Πολύ δύσκολη αναμένεται η χρονιά για την γηπεδούχο ομάδα, που δεν άρχισε καθόλου καλά την χρονιά. Και σε αυτό το παιχνίδι έχουμε δίκαιες αποδόσεις, ως προς την τιμή στην φιλοξενούμενη ομάδα. Και σε καλή σχετικά κατάσταση από το ξεκίνημα της χρονιάς η AIK, και με καλή παράδοση επίσης στο σημερινό αγώνα. Επιλογή το διπλό της AIK σε απόδοση (2,10).

Bursaspor  vs  Fenerbahce   (2)

Τελικός Κυπέλλου που γίνεται στην πόλη της Ankara. Δύσκολο σαφώς παιχνίδι για προβλέψεις, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν το τρόπαιο. Πιο πληγωμένη σαφώς από την απώλεια του τίτλου η Fenerbahce, θέλει να διασκεδάσει τουλάχιστον της εντυπώσεις με την κατάκτηση έστω ενός κυπέλλου. Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι , αυτό δεν χωρά συζήτηση. Θεωρώ δίκαιο φαβορί τηνFenerbahce, είναι ανώτερη ομάδα πιο ποιοτική και με ανώτερο ειδικό βάρος σε σχέση με την Bursaspor. Εσείς ότι θέλετε και γουστάρετε μπορείτε να πράξετε. Η στήλη θα επιλέξει Fenerbahce σε απόδοση (2,00).

Barcelona B’  vs Valladolid  (2)

Πολύ καλή, δυνατή, και πολύ υπολογίσιμη ομάδα η Barcelona B’ . Από βαθμολογικής άποψης δεν διεκδικεί τίποτα απολύτως, ούτε ανεβαίνει, ούτε έχει και κάποιο πρόβλημα προς τα κάτω. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει ώστε να χτυπά όλα τα παιχνίδια. Καίγεται και τσουρουφλίζεται η  Valladolid, καθώς θέλει απευθείας άνοδο. Είναι καλύτερη και ποιο ποιοτική ομάδα, και έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία σαν σύνολο ομάδας από το ξεκίνημα της σαιζόν. Μεγάλο το κίνητρο της ανόδου για την Valladolid. Εδώ που έχει φτάσει το πράμα, πάμε με το κίνητρο και την καλύτερη ομάδα στο ζευγάρι. Επιλογή το διπλό της Valladolid σε απόδοση (2,40).

Στη σούμα: Turku (2,00) – Helsinborgs (2,40) – AIK (2,10) – Fenerbahce (2,00) – Valladolid (240).

Καλά να είστε και καλά να περνάτε, τα σέβη μου …

Σχετικά Άρθρα

Back to Top