Ένα βήμα πριν το τέλος

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena. Το παλέψαμε δυνατά και με τσαμπουκά στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, αλλά στο τέλος δυστυχώς δεν έγινε κάτι καλό. Ένα βήμα πλέον, πριν …

Η πρόταση της ημέρας

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena.

Το παλέψαμε δυνατά και με τσαμπουκά στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, αλλά στο τέλος δυστυχώς δεν έγινε κάτι καλό.

Ένα βήμα πλέον, πριν το τέλος, στα περισσότερα Ευρωπαικά πρωταθλήματα, είτε τελειώνουν είτε τελείωσαν, και παίζουν ήδη Play-off. Τους κόπους μιας χρονιάς παίζουν οι ομάδες, μαζί τους και εμείς.

Ήρεμα όμως, όμορφα απλά και ωραία. Δεν θέλει να τρελαίνεστε, ότι είναι να περάσει θα περάσει, πρόβλημά τους των ομάδων, αν θα νικήσουν η όχι. Αυτές είναι που παίζουν μέσα στο χορτάρι, και εμείς δεν μπορούμε να της σώσουμε όλες, η να της βγάλουμε όλες στο Champions League. Εδώ κολλά η φράση, πρόβλημά τους.

Πάμε ευθύς αμέσως στις σημερινές επιλογής της στήλης.

Noistand vs Sturm Graz (2) Δίκαιο φαβορί με καλή φόρμα και βαθμολογικό κίνητρο η Sturm Graz. Τελείως εκτός φόρμας και χωρίς ορατούς στόχους η Noistand. Φόρμα, βαθμολογικό κίνητρο και παράδοση, λένε Sturm Graz. Επιλογή το διπλό σε απόδοση (2,20).

Liverpool vs Chelsea (1) Μεσοβδόμαδα και οι δύο είχαν το μυαλό τους αλλού, και υπέστησαν εντός έδρας ήττες. Και οι δύο είχαν το μυαλό τους στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και λίγο παραπάνω η Chelsea το έχει επίσης στον τελικό του Champions League. Θεωρώ πως η Liverpool είναι πλήρως αφοσιωμένη και προετοιμασμένη για το σημερινό παιχνίδι, ενώ της Chelsea σαφώς τρέχει και αλλού. Η στήλη θα επιλέξει Liverpool σε απόδοση (3,00),εσείς ότι νομίζετε καλύτερο μπορείτε να πράξετε.

Young Boys vs FC Luzern (1) Νίκη την περασμένη αγωνιστική στο ντέρμπι για την Young Boys, η οποία ήτανε αρκετά καλή σε σχέση με προηγούμενους αγώνες. Φαινομενικά δείχνει κάπως καλύτερη η Luzern, αλλά κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια. Καθώς εκτός έδρας δεν έχει νίκη για 7 σερί παιχνίδια. Δίκαιο φαβορί λόγω έδρας η Young Boys, και με πολύ καλή παράδοση υπέρ της. Θα επιλέξω τον άσο τωνYoung Boys σε απόδοση (2,05).

Admira vs Austria Wien (2) Μου αρέσει που είναι αουτσάιντερ η Austria Wien, καθώς όπως έχω πει πολλές φορές, το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων. Πολύ δύσκολο, μα πάρα πολύ δύσκολο σημείο το διπλό, αλλά όπως και να το κάνουμε, όταν η Austria Wien αντιμετωπίζει τέτοιες ομάδες είναι πάντα το φαβορί. Ο καθένας όπως το βλέπει. Εγώ θα προτιμήσω το διπλό σε απόδοση (2,60).

Mallorca vs Levante (1) Παράδοση έδρα και φόρμα, αλλά και βαθμολογική ανάγκη, χρήζουν δίκαια φαβορί την Mallorca. Όχι πως τοLevante ξαφνικά έγινε κακή ομάδα, αλλά νομίζω πως έχει πιάσει το ταβάνι ,αυτό το λέμε εδώ και πολύ καιρό, αλλά αυτή το χαβά της. Αγωνιστικό ανέβασμα έχει η Mallorca με 3 σερί νίκες. Επιλογή της στήλης ο άσος της Mallorca σε απόδοση (2,00).

Στη σούμα : Sturm Graz (2,20) – Liverpool (3,00) – Young Boys (2,05) – Austria Wien (2,60) – Mallorca (2,00).

Καλά να περνάτε, τα σέβη μου …

Σχετικά Άρθρα

Back to Top