Με σειρά προτεραιότητας‏

Δεν μπορέσαμε να τα πούμε το Σαββατοκύριακο. Κρίμα, γιατί έγινε μεγάλο πανηγύρι το διήμερο. Δυστυχώς, είχα κάποιες υποχρεώσεις που δεν μου επέτρεψαν να έρθω σε …

Η πρόταση της ημέρας

Δεν μπορέσαμε να τα πούμε το Σαββατοκύριακο. Κρίμα, γιατί έγινε μεγάλο πανηγύρι το διήμερο. Δυστυχώς, είχα κάποιες υποχρεώσεις που δεν μου επέτρεψαν να έρθω σε επικοινωνία μαζί σας.

Λοιπόν, τι έχουμε για σήμερα, πάμε εν τάχει σε μερικά σημερινά σημεία. Ενώ έρχεται παχυλό μεσοβδόμαδο πρόγραμμα με ενδιαφέροντα παιχνίδια. Μείνετε συντονισμένοι.

Manchester City vs Manchester Utd (2) Τι να πω εγώ τώρα ρε μάγκες ; Τις ομάδες τις ξέρουμε πολύ καλά, όπως και όλα τα δεδομένα που υπάρχουν. Το έχω γράψει χιλιάδες φορές για την Manchester City, τα έχουμε πει επίσης και για την Manchester Utd.

Σε τέτοια παιχνίδια, αν ρωτήσεις 3 άτομα για παράδειγμα, θα σου πούνε τρία διαφορετικά σημεία για αυτό το ματς. Όλα είναι θέμα πως το βλέπει ο καθένας. Με λίγα λόγια, δεν γουστάρω και δεν έχω σε καμιά εκτίμηση την Manchester City. Με τρώει επίσης αυτό το αήττητο εντός, που θεωρώ πως μπορεί να το σπάσει η Manchester City. Θα επιλέξω το διπλό της Manchester City σε απόδοση (3,50).

Lens vs Le Havre (1) Δεν είναι εξασφαλισμένες με την παραμονή τους στην κατηγορία και οι δύο ομάδες. Και οι δύο καίγονται πραγματικά για την νίκη. Δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αλλά, θα δώσω ένα προβάδισμα στην Lens, λόγω έδρας και παράδοσης. Επιλογή ο άσσος σε απόδοση (2,00).

Με σειρά προτεραιότητας : Manchester Utd και Lens σε πρώτο πλάνο. Και δύο ακόμη σημεία από το σημερινό πρόγραμμα, με προτεραιότητα στην Halmstads (2,20) και εξετάζω και τον άσσο της Silkeborg (2,00).

Καλά να περνάτε, τα σέβη μου …

Σχετικά Άρθρα

Back to Top