Σουηδική δυάδα…

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena. Λίγα παιχνιδάκια για σήμερα, και θα πάμε χαλαρά με μια Σουηδική δυαδούλα. Έρχεται μεγάλο και ενδιαφέρον πρόγραμμα το τριήμερο. …

Η πρόταση της ημέρας

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena. Λίγα παιχνιδάκια για σήμερα, και θα πάμε χαλαρά με μια Σουηδική δυαδούλα. Έρχεται μεγάλο και ενδιαφέρον πρόγραμμα το τριήμερο. Πάμε να δούμε τι θα παίξει σήμερα η στήλη.

Gefle vs AIK Stockholm (2) Αρκετά καλά έχει ξεκινήσει η AIK Stockholm, η οποία μετρά 2 νίκες , 3 ισοπαλίες, και παραμένει αήττητη στα πρώτα 5 παιχνίδια. Αποδίδει μέχρι στιγμής καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Η Gefleπαραδοσιακά είναι καλή εντός έδρας, αλλά φέτος θα πρέπει να καταβάλει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε να σωθεί μια ώρα αρχύτερα.

Καλύτερο ξεκίνημα για την AIK Stockholm που διαθέτει καλύτερη και ποιο έμπειρη φανέλα σε σχέση με την αντιπαλό της. Επιλογή το διπλό της AIK Stockholm σε απόδοση (2,20).

Varbergs vs Falkenbergs (2) Δεν έχουν ξεκινήσει και πολύ καλά οι δύο αντίπαλοι. Λιγάκι ποιο καλό ξεκίνημα, ως προς τις εμφανίσεις για την γηπεδούχο ομάδα. Μία νίκη στη πρεμιέρα, και έπειτα 2 σερί ήττες για την Varbergs. Όχι ιδιαίτερο καλό το ξεκίνημα για τηνFalkenbergs, η οποία ξεκίνησε την χρονιά με ισοπαλία, και στη συνέχεια με 2 σερί ήττες. Πάντως όπως και νάχει, η απόδοση στο διπλό είναι αρκετά υψηλή.

Ποιο έμπειρο σύνολο η Falkenbergs έχει φάει την κατηγορία με το κουτάλι σε σχέση με την γηπεδούχο ομάδα. Αναμένω κάπου να κάνει το μπαμ αγωνιστικά η Falkenbergs, νομίζω πως μπορεί να τα καταφέρει καθώς παίζει με βατό αντίπαλο. Επιλογή το διπλό της Falkenbergs σε απόδοση (2,90).

Στη σούμα: AIK Stockholm (2,20) – Falkenbergs (2,90).

Καλά να είστε, τα σέβη μου …

Σχετικά Άρθρα

Back to Top