Παιχνίδια με μεγάλο κίνητρο‏

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena. Πάμε κατ’ ευθείαν στα φρέσκα, γιατί έχουμε καλές επιλογές στο κουπόνι. Odense vs Aarhus (1) Σε κακή κατάσταση και …

Η πρόταση της ημέρας

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena.

Πάμε κατ’ ευθείαν στα φρέσκα, γιατί έχουμε καλές επιλογές στο κουπόνι.

Odense vs Aarhus (1) Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες. Με μεγαλύτερο κίνητρο όμως για την Odense. Αδιάφορη βαθμολογικά και βολεμένη η φιλοξενούμενη ομάδα, με μεγάλο κίνητρο και πολύ καλή παράδοση η Odense. Επιλογή ο άσος σε απόδοση (2,30).

Leicester vs West Ham (2) Μονόδρομος η νίκη για την West Ham, αν θέλει να έχει κάποιες ελπίδες για απευθείας άνοδο. Δύσκολο ναι μεν, αλλά όχι και ακατόρθωτο. Δύο νίκες θέλει η West Ham, και να περιμένει στραβοπάτημα της Southampton στην τελευταία αγωνιστική. Με το κίνητρο θα πάμε και ότι ήθελε προκύψει. Επιλογή το διπλό της West Ham σε απόδοση (2,60).

Academica vs Olhanense (1) Ένα βαθμό χρειάζεται ουσιαστικά η Olhanense, στα επόμενα 3 παιχνίδια, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή. Μπορεί και να μην χρειαστεί τελικά και τίποτα. Πάντως δεν νομίζω πως θα έχει πρόβλημα, καθώς βρίσκεται 8 πόντους μακριά από τον υποβιβασμό. Τελείως εκτός φόρμας η δύο ομάδες. Με τεράστιο κίνητρο όμως για την γηπεδούχο Academica η οποία παίζει την υπαρξή της. Ας νικήσει να σωθεί, αν δεν μπορεί πάλι, μην σώσει και σωθεί, πρόβλημα της. Επιλογή ο άσος της Academicaσε απόδοση (2,15).

Στη σούμα: Odense (2,30) – West Ham (2,60) – Academica (2,15).

Καλά να είστε, τα σέβη μου .

Σχετικά Άρθρα

Back to Top