Με γεμάτες τσέπες και ανεβασμένη ψυχολογία‏

Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια της BlueArena. Σούπερ η εμφάνιση της στήλης προχθές με τα Φινλανδικά. Σούπερ το διπλό της τεράστιας Haka, και από το ημίχρονο και …

Η πρόταση της ημέρας

Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια της BlueArena.

Σούπερ η εμφάνιση της στήλης προχθές με τα Φινλανδικά. Σούπερ το διπλό της τεράστιας Haka, και από το ημίχρονο και σαν ξερό διπλό σημείο. Πέρασαν και τα άλλα δύο σημεία, και χάθηκε μόνο το Helsinki. To ταμείο γέμισε, η ψυχολογία ανέβηκε, και πάμε για άλλα, ακόμη καλύτερα γούστα.

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με μεγάλο πρόγραμμα στο στοίχημα, αρκετά παιχνίδια, με επίσης αρκετό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι θα παίξει για σήμερα η στήλη. Πρώτα μια στάση στις μικρές Αγγλιδούλες μας , και συνεχίζουμε.

 @ Αγγλικές επιλογές : Bolton (2,20) – Aston Villa (2,40) – Bristol City (2,00) – Torguay (2,00) – York (2,05).

 Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στα βραδινά …

Guadalajara vs Tarragona (1) Έντεκα ολόκληρους βαθμούς μακριά από ην σωτηρία βρίσκεται η φιλοξενούμενη ομάδα. Και τα πράματα πλέον είναι θα έλεγα μαύρα, όσο αφορά το μέλλον της στην κατηγορία. Σε δύσκολη βαθμολογική θέση βρίσκεται και η Guadalajara, καθώς βρίσκεται μόλις 3 πόντους μακριά από την ομάδα που πέφτει.

Αν θέλει να σωθεί μια ώρα αρχύτερα η Guadalajara, θα πρέπει επιτέλους να αρχίσει να κάνει και καμία νίκη στην έδρα της. Η γηπεδούχος ομάδα, έχει νομίζω πιο ρεαλιστικές πιθανότητες σε σχέση με τους φιλοξενούμενους ώστε να σώσει την κατηγορία. Θα επιλέξω τον άσο της Guadalajara σε απόδοση (2,30).

Huesca vs Numancia (1) Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και εκτός φόρμας σε γενικές γραμμές η Numancia, η οποία δεν έχει στόχους όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Καίγεται για τη νίκη η Huesca, καθώς βρίσκεται μόλις 6 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Πολύ καλή εντός έδρας ηHuesca και με κίνητρο για την νίκη. Τίποτα το ιδιαίτερο η Numancia στα εκτός έδρας, και χωρίς τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο. Επιλογή ο άσος τηςHuesca σε απόδοση (2,65).

Evian vs Toulouse (2) Η Evian είναι ομάδα κυρίως για τα εκτός έδρας παιχνίδια, εκεί όπου της πηγαίνει καλύτερα το σύστημα των αντεπιθέσεων. Εντός έδρας προέρχεται από 3 σερί ήττες. Η Evian επίσης τρέχει ένα τρελό στατιστικό που για 7 σερί παιχνίδια ενναλάσει την ήττα με την νίκη.

Η Toulouse είναι πιο έμπειρη ομάδα, είναι καλό σύνολο, έχει βαθμολογικό κίνητρο, είναι ψηλότερα στη βαθμολογία, και δίνεται αουτσάιντερ σε απόδοση(2,90). Επιλογή της στήλης το διπλό της Toulouse.

Chivas Guadalajara vs Atlas (1) Σας είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο σχετικά με την Chivas, πως αγωνίζεται πολύ καλύτερα όταν παίζει στην έδρα της. Τώρα βέβαια γιατί δεν κερδίζει τελευταία θα μου πει κάποιος. Κοιτάξτε να δείτε, μερικά σημεία κάνουν ΄΄ κλικ΄΄ από την απόδοση και μόνο, ως προς την επιλογή, τώρα το τι θα βγει και αν έρθει ο άσος, μόνο ο μεγαλοδύναμος το γνωρίζει. Επιλογή ο άσος της Chivas Guadalajara σε απόδοση (2,30).

Colorado vs Los Angeles Galaxy (2) Με πρωταγωνιστές και σκόρερ τους Ντόνοβαν και Μπέκαμ, το Los Angeles Galaxy έκανε την ανατροπή και κέρδισε στην έδρα της με 3-1. Δεν ξεκίνησε καλά η φιλοξενούμενη ομάδα, αλλά δείχνει σιγά – σιγά πως βρίσκει τα πατηματά της. Θα πάμε με την ποιοτικότερη ομάδα στο ζευγάρι, και το διπλό του Los Angeles Galaxy σε απόδοση (3,00).

Στη σούμα : Guadalajara (2,30) – Huesca (2,65) – Toulouse (2,90) – Chivas Guadalajara (2,30) – Los Angeles Galaxy (3,00).

Καλά να περνάτε, τα σέβη μου …

Σχετικά Άρθρα

Back to Top