Προεκλογικό πυροτέχνημα Μπιτσαξή

Παραμονές εκλογών, ο Πάνος Μπιτσαξής “ανακάλυψε” ότι υπάρχει σκιώδης ηγεσία στην Σούπερ Λίγκα και απειλεί την ΕΠΟ και το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Αφορμή για την …

Διάφορα

Παραμονές εκλογών, ο Πάνος Μπιτσαξής “ανακάλυψε” ότι υπάρχει σκιώδης ηγεσία στην Σούπερ Λίγκα και απειλεί την ΕΠΟ και το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Αφορμή για την παρέμβαση του γγΑ, στάθηκε η απόφαση που έλαβε η πειθαρχική επιτροπή για το παιχνίδι Άρης – Αστέρας Τρίπολης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Το χειρότερο με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και της εκκωφαντικής σιωπής, τόσο της ίδιας, όσο και της σκιώδους ηγεσίας της, είναι ότι οπλίζει το χέρι του κάθε φανατικού να βιαιοπραγεί, χωρίς τον φόβο της αγωνιστικής συνέπειας. Το «καλύτερο» είναι η αβάσταχτη ελαφρότητα της συλλογιστικής της.

Αν ξανασυμβεί αύριο, το ίδιο ή βαρύτερο περιστατικό, ποιος θα είναι ο ηθικός αυτουργός; 

Νομίζουν κάποιοι, ότι η Ελλάδα είναι ακυβέρνητη Πολιτεία, επειδή πηγαίνει σε εκλογές. Σφάλλουν. Η χώρα έχει και θεσμικό οπλοστάσιο και αμυντικά ανακλαστικά και την καθολική συναίνεση των πολιτών και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων στην αντιμετώπιση της ανομίας. 

Οι αποφάσεις της Πολιτείας θα ληφθούν, εφόσον κριθεί απαραίτητο, μετά την δικαστική ολοκλήρωση της θλιβερής αυτής υπόθεσης, είτε από αυτήν την Κυβέρνηση, είτε από την Κυβέρνηση που θα αναδειχθεί από τις εκλογές. 

Ένα μήνυμα προς την Ε.Π.Ο. Με τέτοιου τύπου λογικές το αυτοδιοίκητο τρίζει και το μέλλον των Πρωταθλημάτων είναι αβέβαιο”.

Λίγο αργά δεν ξυπνήσατε;

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top