Ανδρέας Πάτσης, ο ενδιαφερόμενος

Το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή κοινοποίησε ο Ανδρέας Πάτσης. Ο 45χρονος δικηγόρος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Μετρόπολις” και γνωστοποίησε την επιθυμία του να …

Ηρακλής

Το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή κοινοποίησε ο Ανδρέας Πάτσης. Ο 45χρονος δικηγόρος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Μετρόπολις” και γνωστοποίησε την επιθυμία του να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Ξεκαθάρισε ότι επαφές δεν έχουν γίνει με την σημερινή διοίκηση της ομάδας, έκανε λόγο για την ύπαρξη συζητήσεων με βετεράνο παίκτη του Ηρακλή, ενώ τόνισε ότι άμεσα θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του.

Ο Πάτσης είναι ιδιοκτήτης της Ελασσόνας και αναζητεί μία μεγαλύτερη ομάδα για να ικανοποιήσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες του. Το καλοκαίρι υπήρξαν προχωρημένες συζητήσεις με τον Κώστα Πηλαδάκη, που οδηγήθηκαν όμως σε ναυάγιο, ενώ τον Φεβρουάριο συζητούσε με την διοίκηση του Πανιωνίου. Στο μεσοδιάστημα, υπήρξαν και δημοσιεύματα για πιθανή εμπλοκή του στη Νίκη Βόλου.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΣΗ

“Είμαι φίλαθλος αγαπώ το ποδόσφαιρο, και μπορώ να προσφέρω. Θέλω να ασχοληθώ και ειδικότερα με τον Ηρακλή, ο οποίος αδικείται από την θέση στην οποία βρίσκεται και αν τα πράγματα εξελιχθούν ομάλά να βοηθήσω. Πρόκειται για μια ομάδα που αδικήθηκε κατάφωρα από τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων και η θέση του είναι ψηλά”.

Για το αν έχει την οικονομική δυνατότητα να αντεπεξέλθει τόνισε: “Εγώ έχω πει ότι με την φορολογική δήλωση που έχω, μπορώ να ανταποκριθώ ακόμη και σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Είμαι ένας άνθρωπος που ότι έχει πετύχει, το έχει πετύχει δουλεύοντας. Γι’ αυτό και κάνω αυτό το βήμα μόνος μου. Δεν εκπροσωπώ κανέναν”.

Για τις διαπραγματεύσεις: “Είμαστε σε νηπιακό στάδιο. Έχω τις ικανότητες και τις οικονομικές δυνατότητες να ανεβάσω τον Ηρακλή. Και να ξέρετε ότι μπορεί να στεκόμαστε στην έννοια του επενδυτή, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση ποτέ δεν ειναι ένας. Ο επενδυτής, διαχειρίζεται μια εταιρεία και στο τέλος κάνει τα ταμεία του. Όλα αυτά λοιπόν θα συνεκτιμηθούν”.

Για το αν θα διοικήσει από την Αθήνα όπου βρίσκεται η βάση του δικηγορικού του γραφείου είπε: “Δεν θα διοικήσω από την Αθήνα. Όπου έχω εμπλακεί, είμαι πάνω από την επιχείρηση που αναλαμβάνω. Θα είμαι δίπλα στην ομάδα, διότι όταν αποφασίσεις να επενδύσεις στο ποδόσφαιρο, πρέπει και να το αγαπάς”.

Για το αν το ενδιαφέρον του για τον Ηρακλή συνδέεται με την ενασχόλησή του και με τα μίντια της Θεσσαλονίκης πρόσθεσε: “Είναι ένα τυχαίο γεγονός. Πάντως έχω αγοράσει μια ραδιοφωνική συχνότητα, η οποία και θα λειτουργήσει μέσα στον μήνα”.

Για τον Ηρακλή και πάλι: “Είναι ένα πολύ μεγάλο μέγεθος και είναι τιμή για κάποιον να ασχολείται με τον Ηρακλή. Το ποδόσφαιρο είναι ένας συνδυασμός. Όποιος πει ότι δεν θέλει και το κέρδος έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του ή σας λέει ψέματα. Εγώ, πέρα από όλα τα άλλα, το αντιμετωπίζω σαν επιχείρηση. Δεν ντρέπομαι να το πω ακόμη και αν θεωρηθώ κυνικός. Είμαι ειλικρινής”.

Για το πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα: “Είμαι ένας άνθρωπος που κινούμε γρήγορα. Πρόθεση μου είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο το συντομότερο δυνατό. Το τρέχουμε και θέλω άμεσες εξελίξεις, για να μην εμπλακούμε σε σενάρια που αποπροσανατολίζουν”.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top