Φέρτε την “γιορτή” στο Καυτανζόγλειο

Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι έχουν μια… δυσκολία. Ψάχνουν να αποφασίσουν για το πού θα φιλοξενήσουν τη… γιορτή του ποδοσφαίρου φέτος. Τον τελικό Κυπέλλου, ντε που …

BlueArena, Απόψεις

Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι έχουν μια… δυσκολία. Ψάχνουν να αποφασίσουν για το πού θα φιλοξενήσουν τη… γιορτή του ποδοσφαίρου φέτος. Τον τελικό Κυπέλλου, ντε που για μπούγιο πλακώνονται και οι απονομές γίνονται κανονικά ενώ τα παιχνίδια δεν τελειώνουν…

Στο ΟΑΚΑ αντιδρά η Αστυνομία, οι «κύκλοι» λένε να γίνει στο Καραϊσκάκη (την έδρα δηλαδή του Ολυμπιακού, του ενός από τους δύο φιναλίστ), αντιδρά όμως ο Σπανός και λέει ότι… «εμείς στο Καραϊσκάκη δεν κατεβαίνουμε». Μπερδεύονται τα παιδιά χωρίς λόγο, παρασύρουν και τον Πιλάβιο που αργεί να αποφασίσει. Η λύση όμως κύριοι είναι μπροστά σας.

Φωνάζει… Κ-Α-Υ-Τ-Α-Ν-Ζ-Ο-Γ-Λ-Ε-Ι-Ο. Φέρτε εδώ τη… γιορτή του ποδοσφαίρου να… γιορτάσουμε όλοι μαζί. Μην γελάτε καθόλου. Ιδού 10 λόγοι για να σας πείσουν:

1.Τι παραπάνω δηλαδή έχει το ΟΑΚΑ; Αφήστε που πέρσι στον τελικό ΑΕΚ-Ατρόμητος αλλά και πριν λίγο καιρό στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, το μάθαμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τι ώρα σκάνε τα βαρελότα, τι ώρα πλακώνονται, κουράζεται κι ο κόσμος. Δώστε νέα σκηνικά…

2.Η ευαισθησία του Μπιτσαξή για το Καυτανζόγλειο Στάδιο είναι συγκεκριμένη. Δεν είχε… κοιμηθεί το βράδυ τότε με το Αγιονέρι ενώ ροχάλιζε στο ΟΑΚΑ. Με τέτοιο ευαίσθητο, για το συγκεκριμένο Στάδιο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, η επιτυχία είναι δεδομένη.

3.Θεσσαλονίκη, πρωτεύουσα της Μακεδονίας… Σκεφτείτε πόσο ξαφνικά θα εκπλαγεί ο κόσμος όταν μετά από χρόνια αναισθησίας φανερώσετε, εθνικές ανησυχίες.

4.Θα έρθει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας για την απονομή και θα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να αποκαταστήσει τους δεσμούς του με την πόλη μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που έσερναν σε δίκες (χωρίς στοιχεία) τον κόσμο.

5.Μπορεί να παραβρεθεί και η ηγεσία της Σούπερ Λίγκα σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου, άρα να… ξαναέρθει κι ο Μποροβήλος που στο παιχνίδι Δόξα Δράμας-Αστέρας Τρίπολης είχε χάσει τον δρόμο και δεν ήταν στο Καυτανζόγλειο.

6.Για τον εν Θεσσαλονίκη εκλεγμένο, Ευάγγελο Βενιζέλο, νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, είναι επίσης μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να παραβρεθεί στη γιορτή και να αναπτύξει από κοντά, με τον κόσμο, τις θέσεις του. Εκλογές έρχονται, τέτοιες ευκαιρίες δεν είναι να τις χάνει.

7.Ο Σπανός, ο πρόεδρος του Ατρομήτου, μπορεί να εξηγήσει από κοντά και στο κοινό της Βορείου Ελλάδας, τι εννοούσε η ανακοίνωση της ομάδας του για τον Αστέρα Τρίπολης, όταν ανέφερε ότι είναι ομάδα στο μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

8.Θα έρθει και ο Πιλάβιος. Δεν είναι ότι δεν ήθελε όλο αυτό το διάστημα να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη. Όχι… Απλώς, δεν είχε την ευκαιρία. Να τώρα που ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. θα επισκεφτεί την πόλη.

9.Για τον Πιλάβιο θα είναι μια ευκαιρία να συναντήσει και πάλι από κοντά τους παιδικούς του ήρωες, τους παίκτες του Ηρακλή στη δεκαετία του ’80, που –ο ίδιος του είπε- πάντα θαύμαζε.

10.Και βέβαια, τέτοια ευκαιρία δεν θα πρέπει να χάσει ούτε ο Μπουτάρης. Σκεφτείτε το… Σε μια πόλη που περήφανα γιορτάζει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της, ο τελικός του Κυπέλλου στο επίκεντρο. Κι ο Δήμαρχος και αυτός στην πρώτη σειρά των επισήμων χωρίς τα αποκριάτικα.

Η λύση του τελικού είναι αυτή. Κ-Α-Υ-Τ-Α-Ν-Ζ-Ο-Γ-Λ-Ε-Ι-Ο.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top