Είπε όλη την αλήθεια ο Τοπούζης…

Ο Πέτρος Τοπούζης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ηρακλή, στη συνέντευξη Τύπου και είπε όλη την αλήθεια. Ο επιθετικός του Τυρνάβου, μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο …

Διάφορα

Ο Πέτρος Τοπούζης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ηρακλή, στη συνέντευξη Τύπου και είπε όλη την αλήθεια. Ο επιθετικός του Τυρνάβου, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Ο Ηρακλής είναι μία ιστορική ομάδα. Ενας σύλλογος που δεν του αρμόζει να είναι εδώ. Εχει κάνει κινήσεις πολλές, παλεύουνε, πιστεύω θα καταφέρουνε να ανέβουνε κατηγορία και τους το εύχομαι. Τέτοιο κόσμο πρώτη φορά είδα και έπαιξα εδώ τέσσερις φορές φέτος (σ.σ με την Δόξα Δράμας). Οι ομάδες ποιοτικά είναι ισοδύναμες. Στην κατάσταση που ήταν ο Ηρακλής είναι άλλες έξι επτά ομάδες στη Σούπερ Λιγκ και είναι άδικο που μόνο αυτός παίζει στη Γ’ Εθνική».

Οσο για τη δική του ομάδα, είπε: “Ο Τύρναβος είναι μία μικρή κωμόπολη. Είναι ένα υγιές σωματείο. Εμείς δίνουμε το 100%. Οι στόχοι μας είναι να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας και τον κόσμο του Ηρακλή που δίνει βροντερό παρών στα παιχνίδια του. 


Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top