“Γκρεμίσαμε ότι χτίζαμε όλο αυτό το διάστημα”

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια και παραδέχτηκε πως ο Ηρακλής ηττήθηκε δίκαια από τον Τύρναβο. Ο Ελληνας …

Ηρακλής

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια και παραδέχτηκε πως ο Ηρακλής ηττήθηκε δίκαια από τον Τύρναβο.

Ο Ελληνας τεχνικός, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι ο Ηρακλής γκρέμισε ό,τι με κόπο έχτιζε όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο για ακόμα μία φορά υποστήριξε ότι όσο υπάρχουν ελπίδες η ομάδα του θα κυνηγάει τον στόχο της να μπει στα πλέι οφ.

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Μας κερδίσανε δίκαια. Στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς. Δίκαια προηγήθηκαν. Στο δεύτερο πιέσαμε για ένα διάστημα, αλλά προς το τέλος φαινόταν πως δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάποια φάση και να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Ο,τι χτίζαμε αυτές τις πενήντα μέρες σήμερα το γκρεμίσαμε. Με τέτοια εμφάνιση, δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά πράγματα. Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις. Ο Τύρναβος ήταν καλύτερος από εμάς και κέρδισε.

Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε. Σημασία έχει αυτό που είδα και δυστυχώς, σήμερα χάσαμε πολλά πράγματα».

Είπε ακόμα: «Αυτό που σκέφτομαι και αυτό που λέω είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Χάθηκε μία μάχη. Πρέπει να πολεμήσουμε να βρούμε τη δύναμη και να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής. Δεν έχω παράπονα ούτε ρίχνω ευθύνες στα παιδιά».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top