Ζόρικα παιχνίδια με καλές αποδόσεις‏

Καλησπέρα σε όλη την παρέα της BlueArena. Πάμε ευθύς αμέσως στα ”φρέσκα κουλούρια”…  Arsenal vs Manchester City (1) Έχω την εντύπωση, πως το …

Η πρόταση της ημέρας

Καλησπέρα σε όλη την παρέα της BlueArena. Πάμε ευθύς αμέσως στα ”φρέσκα κουλούρια”… 

Arsenal vs Manchester City (1) Έχω την εντύπωση, πως το προβάδισμα για την νίκη το έχει η Arsenal. Δείχνει να είναι σε πιο φρέσκια κατάσταση σε σχέση με την αντιπαλό της. Παρά την ήττα της την περασμένη αγωνιστική, θεωρώ πως έχει το προβάδισμά στην σημερινή αναμέτρηση. Θα επιλέξω τον άσσο της Arsenal σε απόδοση (2,50). 

Nice vs Lorient (1) Σε καλή κατάσταση η γηπεδούχος Nice, με 3 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, στα τελευταία 6 παιχνίδια. Λόγο έδρας, παράδοσης, φόρμας και ανάγκης βαθμών, θα επιλέξω τον άσσο της Nice σε απόδοση (2,25). 

Hamburg vs Bayer Leverkusen (1) Εδώ, κοντράρουμε την κάκιστη φόρμα της Leverkusen, που μετρά 4 σερί ήττες. Λόγο έδρας, και μεγαλύτερης ανάγκης βαθμών. Θα επιλέξω τον άσσο του Hamburg σε απόδοση (2,70). 

Kortrijk vs Club Brugge (2) Δίκαιο φαβορί η Club Brugge, σε καλή κατάσταση, και με μεγάλο κίνητρο για την πρωτιά. Επιλογή το διπλό της Club Brugge σε απόδοση (2,00). 

Barcelona B vs Cordoba (2) Ακόμη και αν δεν είχα μελετήσει ,και να μην είχα δει τίποτα, όσο αφορά με τα του παιχνιδιού. Mόνο και μόνο λόγο απόδοσης, το διπλό δεν περνά καθόλου απαρατήρητο. Επιλογή το διπλό της Cordoba σε απόδοση (3,80). 

Στη σούμα : Arsenal (2,50) – Nice (2,25) – Hamburg (2,70) – Club Brugge (2,00) – Cordoba (3,80). 

Καλά να είστε, τα σέβη μου …

Σχετικά Άρθρα

Back to Top