ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Το «έγκλημα» ολοκληρώθηκε και με τη… βούλα. Η αμαρτωλή ΕΠΟ για ακόμα μία φορά, συμμετείχε σε ένα ακόμα σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με ανακοίνωσή της σήμερα, …

Διάφορα

Το «έγκλημα» ολοκληρώθηκε και με τη… βούλα. Η αμαρτωλή ΕΠΟ για ακόμα μία φορά, συμμετείχε σε ένα ακόμα σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με ανακοίνωσή της σήμερα, ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας, πως εγκρίνει την εισήγηση της Σούπερ Λίγκας για τις αλλαγές στο σύστημα της αδειοδότησης.

Με λίγα λόγια ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα αφήνουν τις ομάδες να χρωστάνε, χωρίς να τιμωρούνται στο βωμό της… δήθεν εξυγίανσης. Μία απόφαση που για ακόμα μία φορά δείχνει με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο ότι ο Ηρακλής ήταν αυτός που πλήρωσε για όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η απόφαση αυτή, αναμένεται να προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις της Football League, η οποία είναι βέβαιο ότι θα κινηθεί κατά της απόφασης.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του σκανδάλου:

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε την επέκταση της συνεργασίας με τον κ. Φερνάντο Σάντος για επιπλέον δύο χρόνια.

Επίσης, αποφασίστηκε ότι:

1. Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των ΕΠΣ μελών της ΕΠΟ θα διεξαχθεί την 1/6/2012 και ώρα 10:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

2. Εγκρίνονται οι εισηγήσεις της Super League σε ό,τι αφορά το σύστημα αδειοδότησης για την περίοδο 2012-13, όπως αυτές ανακοινώθηκαν μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού στις 22/3/2012″.

Τι άλλο να πεις…

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top