Γ.Σ.: “Απαιτούμε την πλήρη δικαίωσή μας”

Mε ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, πήρε θέση για το σημερινό (06/04) σκάνδαλο που επικυρώθηκε και με τη βούλα… της ΕΠΟ, αναφορικά με τις αδειοδοτήσεις …

Επικαιρότητα

Mε ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, πήρε θέση για το σημερινό (06/04) σκάνδαλο που επικυρώθηκε και με τη βούλα… της ΕΠΟ, αναφορικά με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων και ζητάει την πλήρη δικαίωση του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα εξελίχθηκε μία ακόμη πράξη στο θέατρο παραλόγου που διαδραματίζεται στη σημερινή κοινωνία. Οι ιθύνοντες που εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζουν το απαράμιλλο έργο τους όπως τους βολεύει εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του συστήματος.

Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ καταγγέλλοντας τη σημερινή συγκατάβαση της ΕΠΟ στην απόφαση της SUPERLEAGUE για την ντροπιαστική αλλαγή στο σύστημα αδειοδότησης της περιόδου 2012-13 εκφράζει τη δυσαρέσκεια του και απαιτεί την πλήρη δικαίωση του Συλλόγου μας.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ με μόνο σύμμαχο τον κόσμο του πορεύεται μόνος του ενάντια στο κατεστημένο του ελληνικού αθλητισμού.

Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ»

Στις 19.00 η Γ.Σ. της Μ. Δευτέρας

Παράλληλα, με άλλη ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης, ενημερώνει τον κόσμο του Ηρακλή πως η Γ.Σ της Μ. Δευτέρας (09/04) θα ξεκινήσει στις 19.00 στο “ΚΑΨΗΣ”. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης “Ο ΗΡΑΚΛΗΣ” ανακοινώνει ότι η αναβληθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 9 Απριλίου 2012 στο Ξενοδοχείο CAPSIS, θα ξεκινήσει στις 19:00 (μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου στο Καυτανζόγλειο) και εάν δεν υπάρξει απαρτία στις 20:00 της ίδιας ημέρας.

Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top