Αποσύρεται ο Εθνικός Αστέρας

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που τον «ταλανίζουν» από το ξεκίνημα της χρονιάς, «πληρώνει» ο Εθνικός Αστέρας, που σήμερα ανακοίνωσε πως πέφτουν οι «τίτλοι τέλους» και …

Διάφορα

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που τον «ταλανίζουν» από το ξεκίνημα της χρονιάς, «πληρώνει» ο Εθνικός Αστέρας, που σήμερα ανακοίνωσε πως πέφτουν οι «τίτλοι τέλους» και αποχωρεί άμεσα από το πρωτάθλημα της Football League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τη διοργανώτρια αρχή – την Πέμπτη- προφορικά ότι αποχωρούν από τη διοργάνωση, γεγονός που οδήγησε τη Football League στο να αποσύρει από το πρόγραμμα το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Παναχαϊκή.

Ως εκ τούτου ο Εθνικός Αστέρας, θα συμπληρώσει τρεις μηδενισμούς στο πρωτάθλημα (προηγήθηκαν τα ματς με Βύζα Μεγάρων και Πιερικό) και αποβάλλεται. Τα πράγματα είχαν αρχίσει βέβαια να… χειροτερεύουν από νωρίτερα, καθώς η διοίκηση του συλλόγου δεν κατάφερε να εξασφαλίσει από την ΕΠΟ τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο.

Μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Δημητρίου και οι ποδοσφαιριστές, θα τοποθετηθούν με λεπτομέρειες στην… τραγωδία με την οποία ολοκληρώνεται η χρονιά για την ομάδα της Καισαριανής.

Πηγή: Metrosport

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top