Συνάντηση των φορέων του βόλεϊ με τον Γ.Γ.Α.

Με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Πάνο Μπιτσαξή, συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ΕΟΠΕ (εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον β’ αντιπρόεδρο κ. …

Διάφορα

Με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Πάνο Μπιτσαξή, συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ΕΟΠΕ (εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον β’ αντιπρόεδρο κ. Κώστή Ψαρουδάκη), της ΕΣΑΠ (εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Παντελή Ταρνατόρο) και του ΠΑΣΑΠ (εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Σάκη Ψάρρα και τον Γενικό Διευθυντή κ. Βασίλη Μηνούδη).

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα αλλά και γενικά το μέλλον της αμειβόμενης πετοσφαίρισης, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αποφασίστηκε ομόφωνα από τους τρεις φορείς του αθλήματος τα ακόλουθα:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα πραγματοποιήσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου ελέγχους για όλες τις ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Volleyleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η Ομοσπονδία θα αναλάβει να διατυπώσει ειδικό κανονισμό με επιπρόσθετους κανόνες για την αδειοδότηση των ομάδων, τον οποίο θα επεξεργαστεί ομάδα νομικών κι από τους τρεις φορείς (ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ) και θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε ένα μήνα από σήμερα. Ο έλεγχος των κριτηρίων αυτών θα γίνει από Επιτροπή υπό την επίβλεψη της ΕΟΠΕ.

Στόχος αυτών των κινήσεων είναι η διασφάλιση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μέσα από ένα ρεαλιστικό καθεστώς που θα ενσωματωθεί στον κανονισμό, λαμβάνοντας, όμως, υπόψη και τις συνθήκες που απαιτούνται για να είναι βιώσιμα τα ΤΑΑ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top