Ξέσπασμα Δρίκου κατά ΚΕΔ και γενικώς

Με οξείς χαρακτηρισμούς, αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα και όχι μόνο ο Σωτήρης Δρίκος. Ο τεχνικός του Ηρακλή, ξέσπασε και δικαιολογημένα… Αναφορικά με την διαιτησία του …

Ηρακλής

Με οξείς χαρακτηρισμούς, αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα και όχι μόνο ο Σωτήρης Δρίκος. Ο τεχνικός του Ηρακλή, ξέσπασε και δικαιολογημένα…

Αναφορικά με την διαιτησία του αγώνα, είπε: «Υπάρχουν παράπονα από τους ορισμούς των διαιτητών. Η ΚΕΔ δεν έχει εικόνα των αγώνων και βάζει διαιτητές με αργά αντανακλαστικά να σφυρίξουν παιχνίδια μεγάλης ταχύτητας, όπως το σημερινό. Ο 1ος διαιτητής (αναφέρεται στον Πανούτσο) δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τις ταχύτητες του αγώνα. Αργούσε να στρίψει δεν παρακολουθούσε τους επόπτες και δεν είχε συνεννόηση με τον 2ο (τον Βαρθαλίτη). Είναι χαρακτηριστικό ό,τι ουκ ολίγες φορές άλλαξε τις αποφάσεις του. Ολη την ευθύνη την έχουν οι ατυχείς ορισμοί της ΚΕΔ».

Για το παιχνίδι, είπε: «Νομίζω ότι δεν είχαμε την ηρεμία που έχουμε συνήθως. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην αλλαγή μας. Κάναμε πολλά λάθη στ σερβίς, τα πιο πολλά από κάθε άλλο παιχνίδι. Ο Παμβοχαϊκός μας δυσκολεύει γιατί είναι καλός στα σημεία όπου δεν είμαστε εμείς. Πάμε στη Μίκρα να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι και να προκριθούμε στο τελικό. Είναι μία πολύ αγωνιστική ομάδα γυρνάει πολλές δεύτερες μπάλες σηκώνει ντουμπλαζ, αλλά σε αυτό βοηθάει και η διαιτησία και σε αυτό το επίπεδο όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα .

Κλείνοντας, σχολίασε: «Εκτιμώ ότι υπάρχει περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι το πρόβλημα είναι ο Ηρακλής. Είναι άδικο όλο αυτό για τους αθλητές και αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα,  επηρεάζει και την ΕΣΑΠ και την ΚΕΔ και τους ίδιους διαιτητές».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top