Πρώτη δικαίωση Ψωμιάδη

Για να πάρει την αδειοδότηση η ΠΑΕ ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, συμπεριέλαβε στον φάκελο και τα χρήματα που -πιστεύει ότι- θα πάρει από τον Μάκη …

Διάφορα

Για να πάρει την αδειοδότηση η ΠΑΕ ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, συμπεριέλαβε στον φάκελο και τα χρήματα που -πιστεύει ότι- θα πάρει από τον Μάκη Ψωμιάδη. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΑΕΚ για δέσμευση περιουσίας των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη δεν έγιναν δεκτά από το δικαστήριο, το οποίο δικαίωσε την οικογένεια του πρώην μεγαλομετόχου της Καβάλας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “gazzetta.gr”… “Όσον αφορά λοιπόν το αστικό σκέλος της υπόθεσης, η Ένωση δεν κατάφερε να βρει το δίκιο της και ουσιαστικά αυτό αποτελεί μία αρνητική εξέλιξη. Η ΑΕΚ περίμενε να δεσμευτούν τα χρήματα από την περιουσία των παιδιών του Ψωμιάδη, στους λογαριασμούς των οποίων είχαν διοχετευτεί αρκετά χρήματα της περιουσίας του ίδιου. Ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα και αποφάσισε ότι δεν τίθεται θέμα δέσμευσης της περιουσίας!

Την Τετάρτη (04/04) ακολουθεί η δίκη για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, σχετικά με την κατάχρηση χρημάτων για το διάστημα που ο Ψωμιάδης ήταν στη διοίκηση της Ένωσης. Παρότι ακόμα οι άνθρωποι της Ένωσης δεν έχουν πάρει στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης, είναι εκνευρισμένοι από την εξέλιξη”


Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top