“Να τελειώσουμε την σειρά”

Στην δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στον Παμβοχαϊκό αναφέρθηκε ο Κώστας Προύσαλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero”. “Κατ’ αρχήν εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς διότι ακόμη και στο …

Ηρακλής

Στην δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στον Παμβοχαϊκό αναφέρθηκε ο Κώστας Προύσαλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero”.

“Κατ’ αρχήν εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς διότι ακόμη και στο παιχνίδι δεν έλειψαν τα προβλήματα. Ξεκουραστήκαμε δύο μέρες και αυτό ήταν καλό διότι μπορέσαμε και μελετήσαμε καλύτερα τον Παμβοχαϊκό, ώστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στο δεύτερο παιχνίδι” τόνισε αρχικά ο πασόδορος του Ηρακλή και πρόσθεσε: “Πρέπει πάντως να τονίσω, ότι η καθυστέρηση των πλέι-οφ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόδοσή μας, που δεν ήταν και τόσο καλή στο πρώτο παιχνίδι. Όταν ένας αθλητής κάθεται δύο μέρες, μετά χρειάζεται τρεις μέρες για να επανέλθει σε αγωνιστικά επίπεδα”.

Επίσης πρόσθεσε ότι…”για μένα ο Παμβοχαϊκός είναι καλύτερη ομάδα και από τον Ολυμπιακό, αλλά και από την Σύρο. Πήραμε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι έχοντας καλή απόδοση στο πρώτο σετ και αν ήμασταν το ίδιο καλοί και στο δεύτερο, ο αγώνας θα τελείωνε με 3-0.

Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με 13 ετοιμοπόλεμους παίκτες και ο καθένας από αυτούς είναι έτοιμος να βοηθήσει όποτε κληθεί. Δεν είμαστε ομάδα που βασίζεται σε έναν-δύο παίκτες, γι’ αυτό και οι απουσίες δεν μας επηρεάζουν”.

Αναφορικά με την παρουσία του κόσμου στα μέχρι τώρα παιχνίδια, ο Κώστας Προύσαλης επεσήμανε ότι…”ο κόσμος δημιουργεί πολύ καλή ατμόσφαιρα και είναι κόσμιος στις εκδηλώσεις του. Ο Παμβοχαϊκός είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα με δυνατό σερβίς, αλλά αν εμείς είμαστε ψύχραιμοι και λογικοί στις επιλογές μας, θα κερδίσουμε ξανά.

Το σκορ στη σειρά είναι 1-0. Οι νίκες είναι αυτές που μετρούν και ο Ηρακλής έχει αποδείξει και θα το αποδείξει και πάλι ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Πάμε στο Βραχάτι να τελειώσουμε την σειρά. Θέλουμε να τελειώσουμε αύριο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά το αποτέλεσμα εξαρτάται από την δική μας απόδοση.

Ήρθα στον Ηρακλή για να κερδίσω τίτλους σε γεμάτο γήπεδο. Θέλουμε ο κόσμος να το γεμίζει πάντα και όλα θα πάνε καλά”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top