Τον Οδυσσέα Αναγέννησης αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή (1/4) ο Ηρακλής, σε μία ακόμη προσπάθεια να αποσπάσει το “διπλό” και να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία.
Η Αναγέννηση είναι ένα μικρό χωριό, το οποίο απαρριθμεί λιγότερους από 1000 κατοίκους και απέχει περίπου 70 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη.
Όσοι από τους φίλους του Ηρακλή θελήσετε να ταξιδέψετε μεμονωμένα, θα πρέπει να πάρετε την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών και λίγα χιλιόμετρα αφότου περάσετε τον ποταμό Στρυμώνα να στρίψετε αριστερά με κατεύθυνση το χωριό Βαμβακιά.
Αφού περάσετε και από εκεί θα συνεχίσετε ευθεία και μετά από λίγα χιλιόμετρα θα μπείτε στην Αναγέννηση.
Δείτε τον σχετικό χάρτη εδώ και μεγαλώστε την ανάλυση για να δείτε όλη την διαδρομή από την Θεσσαλονίκη μέχρι το χωριό του Νομού Σερρών.
Όταν φτάσετε στο χωριό μπορείτε να συμβουλευτείτε την παρακάτω φωτό για να βρείτε με ευκολία το γήπεδο.