Με κριτήριο το κίνητρο

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena. Δεν μπήκε στο κόπο να ασχοληθεί η στήλη με το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, και εκ των αποτελεσμάτων πολύ καλά κάναμε και …

Η πρόταση της ημέρας

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena.

Δεν μπήκε στο κόπο να ασχοληθεί η στήλη με το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, και εκ των αποτελεσμάτων πολύ καλά κάναμε και δεν ασχοληθήκαμε. Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά, και πριν ξεκινήσουμε, ας κάνουμε μια στάση και πάλι στις μικρές Αγγλίας.

Catania   vs   Milan    (2)

Τα δεδομένα λίγο πολύ τα γνωρίζετε. Δικαιότατο φαβορί η Milan, αυτό δεν χωρά ούτε καν συζήτηση. Αν παρουσιαστεί σοβαρή και μετρημένη η Milan, το παίρνει το παιχνίδι. Εγώ πάντως θα επιλέξω το διπλό σε απόδοση (2,00).

Gent   vs Standard   (1)

Αρχίσανε τα μπαράζ στο Βέλγιο, και η χρονιά εκεί μπαίνει στην τελική ευθεία. Βάσει της εικόνας που έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες, ως τα τώρα, ελαφρύ προβάδισμα λόγο καλύτερης κατάστασης, και έδρας, ένα προβάδισμα το έχει η Gent. Δύσκολο παιχνίδι, αλλά η Gent έχει δείξει καλύτερα στοιχεία από το ξεκίνημα της σαιζόν, σε σχέση με την Standard. Λόγο έδρας και παράδοσης, προβάδισμα στον άσσο σε απόδοση (2,10).

Admira   vs   Rapid  Wien.   (2)

Μας πούλησε στοιχηματικά την περασμένη Κυριακή η Rapid  Wien, τώρα αν μας ξανά-πουλήσει και σήμερα, με γειά της και χαρά της, και μη σώσει ποτέ και πιάσει την πρώτη θέση. Χωρίς πολλά πολλά, επιλογή το διπλό της Rapid  Wien, σε απόδοση (2,30) και ο Θεός βοηθός.

Auxxere   vs   Valenciennes    (1)

Δεν έχω να πω πολλά, κίνητρο και μόνο κίνητρο παίζουμε εδώ, φόρμα δεν υπάρχει εδώ που έχει φτάσει η Auxxere, το παιχνίδι είναι τελικός για την γηπεδούχο ομάδα. Αν θέλει να ανασάνει και να ανοίξει τα μάτια της, ας τα δώσει όλα και ας το πάρει το ματσάκι. Η στήλη θα στηρίξει την Auxxere σε απόδοση (2,40) και ότι ήθελε προκύψει.

Sochaux   vs  Brest    (1)

Εδώ, σε αυτή την αναμέτρηση ισχύουν ότι είπαμε πάνω κάτω γα το προηγούμενο παιχνίδι. Με την Sochaux να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και με πολύ μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Επιλογή για την στήλη ο άσσος της Sochaux σε απόδοση (2,10).

Στη σούμα: Milan (2,00) – Gent (2,10) – Rapid  Wien (2,30) – Auxxere (2,40) – Sochaux (2,10).

Καλά να περνάτε, τα σέβη μου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top