Τριανταφυλλίδης: “Η ομάδα αξίζει να ανέβει”

O Νίκος Τριανταφυλλίδης, μίλησε στη εφημερίδα «Μέτροσπορ» για τη νίκη επι του Βατανιακού, αλλά και τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. «Χρειαζόμασταν βαθμούς και πιστεύω ότι …

Ηρακλής

O Νίκος Τριανταφυλλίδης, μίλησε στη εφημερίδα «Μέτροσπορ» για τη νίκη επι του Βατανιακού, αλλά και τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

«Χρειαζόμασταν βαθμούς και πιστεύω ότι με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης δε δώσαμε κανένα απολύτως δικαίωμα στον αντίπαλο. Από την αρχή μπήκαμε δυνατά, ήμασταν σοβαροί, σκοράραμε και φτάσαμε σε μία εύκολη νίκη, όπως αποδείχθηκε και από το τελικό σκορ. Αυτή είναι η ουσία, εξάλλου, να μπορούμε να παίρνουμε τους βαθμούς, που τους χρειαζόμαστε. Υπάρχει πίεση και άγχος, αλλά θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος το βλέπει ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια και πέρα από τη νίκη παίξαμε πολύ καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο», επισήμανε με νόημα ο Νίκος Τριανταφυλλίδης. Δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού μετά από τη νίκη με τον Βατανιακό, σημασία έχουν πλέον τα επόμενα παιχνίδια”.

Η ομάδα πηγαίνει στις Σέρρες την Κυριακή για να παίξει με τον Οδυσσέα στην Αναγέννηση… «Πιστεύω, ότι με συνεχόμενες νίκες, ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός. Αυτός είναι ο στόχος, να μπορέσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα, γιατί το αξίζει. Με νίκες μπορούμε να τα καταφέρουμε και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή, για να σημειώσουμε και την πρώτη εκτός έδρας τη νίκη. Την έχουμε ανάγκη», δήλωσε κατηγορηματικά ο Νίκος Τριανταφυλλίδης.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top