Ως και ο Καζάζης το λέει… “Περίεργη η στιγμή”

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να υποστήριξε το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του Πρωταθλήματος, ακόμη όμως και ο προπονητής του, Δημήτρης Καζάζης, δεν μπορούσε να μην …

Διάφορα

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να υποστήριξε το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του Πρωταθλήματος, ακόμη όμως και ο προπονητής του, Δημήτρης Καζάζης, δεν μπορούσε να μην παραδεχτεί ότι η στιγμή που γίνονται όλα αυτά είναι… «περίεργη».

Αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε μιλώντας στην εκπομπή «Στο φιλέ», στη NOVA. Περίεργη… Δεν μπορούν να το καταλάβουν οι… ιθύνοντες του βόλεϊ; Μεταξύ άλλων, ο Καζάζης είπε ότι… «όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρχουν κανόνες, απλώς τώρα είναι περίεργη η στιγμή που τώρα γίνεται. Αυτά πρέπει να γίνονται στην αρχή. Θα πρέπει να πούμε γατί στην αρχή προχωρήσανε κάποιες ομάδες χωρίς να έχουνε κάποιες προϋποθέσεις. Τώρα, αν στην πορεία βγαίνουν κάποια στοιχεία, αυτό είναι κάτι διαφορετικό, είναι κάτι που εγώ δεν μπορώ να το λύσω, να το απαντήσω, η στιγμή όμως είναι περίεργη. Νομίζω ότι βάλλεται όλο το Πρωτάθλημα και για τους αθλητές, για τους προπονητές, για τους παράγοντες που έχουν επενδύσει. Γενικώς, είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας και όσο τραβάει γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Κάθε μέρα που περνάει είναι και πιο δύσκολη, πιστεύω, για όλες τις ομάδες».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top