Φοίνικας: “Σταματήστε αυτή τη τρέλα”

Το ΔΣ του Φοίνικα Σύρου με ανακοίνωση του κάνει έκκληση προς όλους τους σώφρονες ανθρώπους που διαχειρίζονται τις τύχες του Επαγγελματικού βόλεϊ να επανέλθει η …

Διάφορα

Το ΔΣ του Φοίνικα Σύρου με ανακοίνωση του κάνει έκκληση προς όλους τους σώφρονες ανθρώπους που διαχειρίζονται τις τύχες του Επαγγελματικού βόλεϊ να επανέλθει η κοινή λογική.

«Η χθεσινή απόφαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ της αναβολής των PlayOff  είναι καταστροφική για το άθλημ ακαι οδηγεί στην οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. Η οδηγία της FIVB με ημερομηνία 19/5/2011 ορίζει την λήξη των πρωταθλημάτων μέχρι την 30/4/2012 λόγω Ολυμπιακής χρονιάς, οι Διεθνείς παίκτες πρέπει να ενσωματωθούν στις Ομάδες τους , η ΕΕΑ ενδέχεται να συνεδριάσει ακόμη και μετά την 20 Απρίλη, είναι ολοφάνερο ότι οδηγούμαστε στην οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος.

Σταματήστε αυτή την τρέλα!!!

Η Σύρος τις επόμενες ΩΡΕΣ θα καταβάλλει κάθε δυνατή  προσπάθεια να επανέλθει η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ  και να τηρηθούν οι  αποφάσεις του Οκτωβρίου που ελήφθησαν ομόφωνα από την ΕΣΑΠ.

Εάν αυτό δεν γίνει δυνατό δεν μπορούμε να συνεχίσουμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου των μικροσυμφερόντων και των «παραρτημάτων».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top