Ο υποβιβασμός και η πολιτική του Άρη

Ο Παναθηναϊκός και η ΕΑ Πατρών, είχαν έννομο συμφέρον να υποστηρίξουν το -παράλογο- αίτημα του Ολυμπιακού. Προξένησε όμως έκπληξη η στάση που τήρησε ο Άρης. …

Ροπαλιές

Ο Παναθηναϊκός και η ΕΑ Πατρών, είχαν έννομο συμφέρον να υποστηρίξουν το -παράλογο- αίτημα του Ολυμπιακού. Προξένησε όμως έκπληξη η στάση που τήρησε ο Άρης. Έκπληξη, στους μη γνωρίζοντες, διότι αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι “κίτρινοι” έχουν αποφασίσει να βρίσκονται απέναντι από τον Ηρακλή σε όλα τα αθλήματα.

Βλέπετε, ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν ότι σε παιχνίδι κόντρα στους κυανόλευκους οριστικοποιήθηκε ο δεύτερος υποβιβασμός στην Β’ εθνική. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος, δεν έδωσε πειστική απάντηση, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero Fm” για την απόφαση της ομάδας του να στηρίξει τον Ολυμπιακό.

Ο ρεπόρτερ όμως των “κίτρινων” στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, αποκάλυψε ότι πολιτική του συλλόγου είναι να τίθεται αντιμέτωπος του Ηρακλή σε όλα τα αθλήματα. Και όχι φυσικά μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και εξωαγωνιστικά. 

Η στήριξη σε Κομπότη και Ολυμπιακό, το αποδεικνύει περίτρανα, άλλωστε. 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top