Με το ίδιο νόμισμα….

Στην αντεπίθεση και μάλιστα με βάσιμα στοιχεία είναι έτοιμη να περάσει η διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλής, μετά το αίτημα που κατέθεσε χθες ο Ολυμπιακός για …

Ηρακλής

Στην αντεπίθεση και μάλιστα με βάσιμα στοιχεία είναι έτοιμη να περάσει η διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλής, μετά το αίτημα που κατέθεσε χθες ο Ολυμπιακός για αποβολή των “κυανολεύκων” από το πρωτάθλημα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της έναρξης των πλέι-οφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν επιβεβαιωθεί, η διοίκηση του Ηρακλή, εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει ακόμη και σήμερα αίτημα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για αποβολή του Ολυμπίακού από το πρωτάθλημα, λόγω της μη καταβολης προστίμου, ύψους 75.000 ευρώ, που επιβλήθηκε στους “ερυθρόλευκους” για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί τους στον τελικού του κυπέλλου το 2009 στην Πάτρα!

Αν πράγματι έχει συμβεί αυτό, τότε οι “κυανόλευκοι” θεωρούν πως η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, από τότε μέχρι και σήμερα, είναι άκυρη, πόσο μάλλον από την στιγμή που τις δύο προηγούμενες περιόδους η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

“Δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Θα απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο στον πόλεμο που δεχόμαστε” τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ, Θεόδωρος Κολύμπατζης και πρόσθεσε: “Εξετάζουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας και θα κινηθούμε αναλόγως για να τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top