ΕΕΑ: “Θέλουμε νέα στοιχεία”

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ σχετικά με την αναβολή των πλέι-οφ στο βόλεϊ, παρουσίασε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας “Το Βήμα”, Γιάννης Τζούστας. Συγκεκριμένα κομμάτι του δημοσιεύματος της …

Διάφορα

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ σχετικά με την αναβολή των πλέι-οφ στο βόλεϊ, παρουσίασε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας “Το Βήμα”, Γιάννης Τζούστας.

Συγκεκριμένα κομμάτι του δημοσιεύματος της εφημερίδας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι…”Η προσφυγή των Ολυμπιακού και ΕΑΠ ανέβασε τους τόνους στο διοικητικό συμβούλιο που συνεδρίασε, με τους κ. Παντελή Ταρνατώρο (Ολυμπιακός) και Χάρη Βασιλείου (ΕΑΠ) να δέχονται επίθεση από άλλα μέλη εκπροσώπους σωματείων.

«Μετά από επτά μήνες θυμηθήκατε ότι ο Ηρακλής είχε πρόβλημα» ακούστηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης με τους Τορνατώρο και Βασιλείου να ισχυρίζονται ότι «η απόφαση ήταν της ομάδας και εγώ μειοψήφησα».

Εξάλλου την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΣΑΠ υπέβαλε ο εκπρόσωπος της Λαμίας κ. Χρήστος Καρβούνης. Σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτηση σχετίζεται με την προσφυγή των Ολυμπιακού και ΕΑΠ κατά του Ηρακλή και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ΕΣΑΠ.

Εν τω μεταξύ, έκπληξη προκάλεσε σε μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η προσφυγή του Ολυμπιακού και της ΕΑΠ με δεδομένο ότι το περασμένο φθινόπωρο τόσο η ΕΣΑΠ όσο όλα τα σωματεία που την απαρτίζουν είχαν κάνει παράσταση στην ΕΑΑ ζητώντας να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο Ηρακλής.

«Αν δεν μας προσκομίσουν νέα στοιχεία πώς μπορούμε να αλλάξουμε μια απόφαση που τα ίδια σωματεία που σήμερα προσφεύγουν μας είχαν ζητήσει να πάρουμε». δήλωσε στο «Βήμα» μέλος της ΕΑΑ προσθέτοντας ότι: «εμείς είχαμε συνηγορήσει υπέρ της αδειοδότησης του Ηρακλή για δύο λόγους. Πρώτον γιατί έτσι το Δημόσιο θα εισέπρατε κάποια χρήματα από την επιχορήγηση της ΕΣΑΠ προς τον Ηρακλή και δεύτερον γιατί μας το είχαν ζητήσει όλα τα σωματεία»”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top