Δεν πείθει ο σύμμαχος του Ολυμπιακού…

Δηλώσεις πλήρως εναρμονισμένες με τις θέσεις του Ολυμπιακού, έκανε σήμερα (27/3) στον ραδιοφωνικό σταθμό “libero”, ο πρόεδρος του ΑΣ Αρης, Νίκος Παπαδόπουλος, προκειμένου να δικαιολογήσει, …

Διάφορα

Δηλώσεις πλήρως εναρμονισμένες με τις θέσεις του Ολυμπιακού, έκανε σήμερα (27/3) στον ραδιοφωνικό σταθμό “libero”, ο πρόεδρος του ΑΣ Αρης, Νίκος Παπαδόπουλος, προκειμένου να δικαιολογήσει, την…αδικαιολόγητη στάση της ομάδας του, στο αίτημα των “ερυθρολεύκων” για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του Ηρακλή και την αναβολή της έναρξης των πλέι-οφ.

«Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Έγινε προσφυγή για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ηρακλή από 2 ομάδες, οι οποίες έχουν συγκεκριμένη επιχειρηματολογία και θα την παρουσιάσουν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία στην συνέχεια θα αποφασίσει σχετικά.

Παράλληλα, κατατέθηκε και αίτηση αναβολής του πρωταθλήματος μέχρι να αποφασίσει η ΕΕΑ και συναινέσαμε καθώς θεωρήσαμε ότι αυτό ήταν το λιγότερο κακό. Θα μπορούσε φυσικά η αίτηση ανάκλησης να είχε γίνει στην διάρκεια της σεζόν ή ακόμη χειρότερα ενώ έχουν αρχίσει οι αγώνες για τα play-off.

Η ΕΕΑ πιστεύω ότι μέσα σε 10 μέρες θα έχει συνεδριάσει και θα λάβει την απόφαση της και προτιμήσαμε να γίνει η αναβολή του πρωταθλήματος, παρά να γίνουν οι αγώνες και στην συνέχεια να έχουμε ενδεχομένως ακυρώσεις αποτελεσμάτων κτλ Αυτό θα δημιουργούσε πιστεύω μεγαλύτερα προβλήματα» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη και πρόσθεσε: “Ως Άρης λοιπόν θεωρήσαμε ότι μια αναβολή για 10 μέρες θα ήταν το λιγότερο κακό και αυτός είναι ο λόγος που ψηφίσαμε έτσι.

Θυμίζω ότι ως Άρης είχαμε συναινέσει στο αίτημα να αρχίσει το πρωτάθλημα 2 εβδομάδες αργότερα τον Οκτώβριο, αν και είχαμε έτοιμη ομάδα, με καλή προετοιμασία και τους ξένους από την αρχή να βρίσκονται στην ομάδα μας. Τότε στηρίξαμε τον Ηρακλή, που ζήτησε χρόνο για να φτιάξει τον φάκελο του και να μπορέσει να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Δεν μπορεί να ήμασταν καλοί τότε και κακοί τώρα και ούτε θα απολογούμαστε ως Άρης για την θέση μας, αν και σας εξήγησα το σκεπτικό μας στην συγκεκριμένη περίπτωση».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έχει άποψη και για τα οικονομικά της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή…”Και ο Ηρακλής είχε δεσμευτεί στην αρχή της σεζόν ότι στην διάρκεια της σεζόν θα έβρισκε λύση στο πρόβλημα που είχε αλλά δεν νομίζω να έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Ξέχωρα από αυτό όμως, τον Άρη δεν τον απασχόλησε ποτέ αυτό, αυτό που μας απασχολεί είναι τα πολά προβλήματα που έχουν όλες οι ομάδες, και σε εμάς κοστίζει η αναβολή, δεν περισσεύουν λεφτά σε καμία ομάδα άλλωστε. Ελπίζω πάντως σε 10 μέρες να έχουν τελειώσει όλα, να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα”.

Όσο λοιπόν κι αν ο κ. Παπαδόπουλος προσπαθεί να πείσει (μόνο τον ίδιο του τον εαυτό) για το ορθόν της πράξης του να συμπλεύσει με τον Ολυμπιακό, εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι η ιστορία γράφεται και ουδείς ξεχνά.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top