“Ολοι μαζί, μπορούμε…”

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΠ Ηρακλής, μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα, με την παρουσία του στο γήπεδο, προκειμένου …

Ηρακλής

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΠ Ηρακλής, μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα, με την παρουσία του στο γήπεδο, προκειμένου να κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν και να φτάσει στoν στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το πρωτάθλημα έφτασε στην πιο καθοριστική του αγωνιστική καμπή. Η ομάδα και η  διοίκηση έχουν απόλυτη πίστη στον στόχο της ανόδου και καλούν τον κόσμο της ομάδας, οργανωμένο και μη, να δώσει βροντερά το παρόν του και να ωθήσει έτσι την ομάδα ώστε τα εννέα παιχνίδια που υπολείπονται να είναι όλα νικηφόρα.

Παράλληλα, μόνο οι αγωνιστικές επιτυχίες και η μαζική παρουσία του λαού μας στα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα μας μπορούν άμεσα να στιγματίσουν τις δολοπλοκίες και τις αδικίες που έλαβαν χώρα τόσο το προηγούμενο καλοκαίρι όσο και πρόσφατα.

Λαέ του ΗΡΑΚΛΗ, μόνο η ενεργή και μαζική σου παρουσία δίνει το σύνθημα της ενότητας και της πίστης τόσο στους παίκτες μας, ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να φτάνουν και πιο κοντά στον στόχο της ανόδου, όσο και προς τα κέντρα των αποφάσεων του Ελληνικού ποδοσφαίρου  ώστε να τους υπενθυμίζεται ότι ούτε η αδικία ξεχνιέται, αλλά και ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ μέρα με την ημέρα δυναμώνει και πολύ σύντομα θα κατακτά αυτά που του ανήκουν.

Με τιμή,

ΔΣ ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top