Τρεις παίκτες στην Εθνική εφήβων

Συγκεντρωτική προετοιμασία της εθνικής εφήβων θα πραγματοποιηθεί αρχές Απριλίου, εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στο Μαυροβούνιο 11-15/4/2012. Το πρώτο μέρος …

Ηρακλής

Συγκεντρωτική προετοιμασία της εθνικής εφήβων θα πραγματοποιηθεί αρχές Απριλίου, εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στο Μαυροβούνιο 11-15/4/2012.

Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη από 1 έως 4 Απριλίου 2012 ενώ στη συνέχεια η Εθνική Εφήβων θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της τουρκικής Ομοσπονδίας στην Άγκυρα όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία εκεί με φιλικά με την αντίστοιχη Τουρκική ομάδα.

Η ομάδα θα αναχωρήσει από Τουρκία για το Μαυροβούνιο. 
Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Μάκης Δημητριάδης κάλεσε τους: Τζιουμάκα Γεώργιο, Χριστόφα Νικόλαο, Ηλία Θεοδόσιο (Γ.Σ. Ηρακλής), Δαλακούρα Ανέστη, Κουμεντάκη Ραφαήλ, Καβαρατζή Ιωάννη (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης), Κωνσταντινίδη Δημήτριο (Α.Ο. Ορεστιάδας), Κοκκινάκη Μενέλαο (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Καρασαββίδη Βασίλειο (ΕΣΟΠ Επίκουρος), Στίγγα Κάσανδρο, Μαδούρα Ιωάννη, Πρωτοψάλτη Αθανάσιο (Α.Ο. Παναθηναϊκός), Λιόντα Μιχαήλ (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Τουρνάκη Αλέξανδρο (ΑΟΝΣ Μίλων), Μαυραγάνη Νικόλαο (ΓΕ Παναχαϊκή).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top