Μίνι διαρκείας για τα πλέι-οφ

Την έκδοση μίνι εισιτηρίων διαρκείας για τα πλέι-οφ του βόλεϊ ανακοίνωσε σήμερα το ΤΑΑ Ηρακλής. Με την απόκτησή τους, οι φίλαθλοι δεν θα έχουν μόνο …

Ηρακλής

Την έκδοση μίνι εισιτηρίων διαρκείας για τα πλέι-οφ του βόλεϊ ανακοίνωσε σήμερα το ΤΑΑ Ηρακλής. Με την απόκτησή τους, οι φίλαθλοι δεν θα έχουν μόνο την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες σε χαμηλό κόστος, αλλά θα μπορέσουν να ενισχύσουν και οικονομικά το τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “κυανολεύκων” έχει ως εξής:

“Το ΤΑΑ Ηρακλής ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα (26/3) οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα μίνι διαρκείας οικονομικής ενίσχυσης που θα διατίθενται από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου (09.00-21.00, τηλ επικοινωνίας 2310 207715).

Οι τιμές τους θα είναι 100 ευρώ για τις θέσεις των VIP και 40 ευρώ για τις υπόλοιπες του γηπέδου της Μίκρας. Τα εισιτήρια διαρκείας που διατέθηκαν στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα ισχύουν κανονικά, αν και πιστεύουμε πως και οι συγκεκριμένοι κάτοχοι θα συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια για ακόμα μία φορά.

Ήρθε η ώρα να δείξουμε εκ νέου το πόσο κοντά είμαστε στον αγαπημένο μας Ηρακλή. Ήρθε η ώρα να του σταθούμε και οικονομικά.

Ενισχύοντας με τον αυτό τον τρόπο την ομάδα βάζεις κι εσύ ένα πολύτιμο λιθαράκι στη φετινή της πορεία.

Την στηρίζεις μέχρι τέλους ώστε να σταθεί όρθια στα πόδια της και να αποδείξει και πάλι εντός αγωνιστικών χώρων πως είναι η καλύτερη.

Τα μίνι διαρκείας οικονομικής ενίσχυσης ενόψει των play-offs σε περιμένουν…”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top