ΣΧΟΛΙΟ: ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ

Όχι πως περίμενα τις χτεσινές αποφάσεις της Σούπερ λίγκας για να βεβαιωθώ ότι όλοι αυτοί που «διοικούν» το Ελληνικό ποδόσφαιρο (από τον Πιλάβιο της ΕΠΟ …

Όχι πως περίμενα τις χτεσινές αποφάσεις της Σούπερ λίγκας για να βεβαιωθώ ότι όλοι αυτοί που «διοικούν» το Ελληνικό ποδόσφαιρο (από τον Πιλάβιο της ΕΠΟ μέχρι τα αφεντικά των επαγγελματικών (;) ομάδων) είναι «υποκριτές και φαρισαίοι» και αρέσκονται να παίρνουν αποφάσεις με τις οποίες και οι ίδιοι ξευτιλίζονται αλλά και το ποδόσφαιρο το πηγαίνουν ολοταχώς προς τα πίσω.  

Από την ημέρα που ο Πιλάβιος «ξετρύπωσε» το χαρτί της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας και το χρησιμοποίησε για να σωθεί από το σφυροκόπημα των βουλευτών οι οποίοι δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» πως ήταν δυνατόν ο Ηρακλής να μην αδειοδοτείται και άλλες ΠΑΕ με χειρότερους φακέλους και με περισσότερα προβλήματα να παίρνουν το «χαρτί», μέχρι και χτες δεν πέρασε μέρα που να μην γίνει κάτι το οποίο να αποδεικνύει ότι το σχέδιο της εξόντωσης του Ηρακλή σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από αυτούς που υποτίθεται ότι νοιάζονται για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Απλά οι χτεσινές αποφάσεις έβαλαν «υπογραφή και σφραγίδα» σ’αυτό που όλος ο κόσμος γνώριζε και έλεγε και οι ίδιοι το αρνούνταν. Τώρα πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια υποκρισίας. Η ξεφτίλα τους δεν μπορεί να κρυφτεί. Οι μάσκες έπεσαν και πλέον αν η οικονομική κρίση δημιούργησε τους αγανακτισμένους, οι αποφάσεις για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δημιούργησε τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ. 

Τι είπε ο Μώραλης του Ολυμπιακού; Ότι «δεν νοείται πρωτάθλημα χωρίς ΠΑΟ και ΑΕΚ»; Για νέο μας το λέει; Κάτι ανάλογο δεν είπε και ο αλησμόνητος Γιώργος Ανδριανόπουλος όταν πήγε κόντρα στην ψήφο των δυο δικαστικών και απάλλαξε τον ΠΑΟ στην υπόθεση των «λουλουδιών»; Κάπως έτσι δεν σκέφτηκαν και όσοι «τιμώρησαν» την ΑΕΚ με «αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα» για την υπόθεση των Σερρών; Δεν είπε κάτι καινούργιο ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού. Όπως δεν έκανε και κάτι διαφορετικό τόσο ο ίδιος (αν φυσικά μπορούσε), όσο και το αφεντικό του, ο Μαρινάκης όταν το περασμένο καλοκαίρι «μαχαίρωναν» καθημερινά τον Ηρακλή. Δεν τους ακούσαμε να λένε ότι «δεν νοείται πρωτάθλημα χωρίς τον Ηρακλή». Γιατί άραγε; Μήπως γιατί η εξόντωση των κυανόλευκων βόλευε κάποιο «δικό τους» σωματείο; 

Υ.Γ. Και το πιο άσχημο ξέρετε ποιο είναι; Ότι σ’ αυτή την «παρέα» που πήρε τις χτεσινές αποφάσεις είναι και κάποιοι «συντοπίτες» (που βολεύτηκαν και οι ίδιοι αφού και τα δικά τους προβλήματα είναι αμέτρητα) οι οποίοι θυμούνται ότι ανήκουν «στον περήφανο και αδικημένο βορρά», μόνο όταν οι αποφάσεις αφορούν τους ίδιους. Κατά τα άλλα «ούνα ράτσα ούνα φάτσα» είναι όλοι τους.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

ΣΧΟΛΙΟ: Ποιο λάθος κ.Κουρίδη; Αρχίσαμε τα ανέκδοτα πάλι;

Απόψεις

Back to Top